گروه ورزشی تن آسا تولید کننده دستگاه بدنسازی باشگاهی
شرکت بازرگانی تولیدی ورزشی تن آسا فارس کیا شماره ثبت :515334 محور اصلی فعالیت : تولید کننده دستگاه بدنسازی باشگاهی و سازه های کراس فیت شرکت تن آسا فارس کیا در سال 1389 فعالیت خود را در زمینه ساخت لوازم ورزشی با هدف تولید محصولات با کیفیت و علمی و عملی تر شدن ملزومات و آشتی مصرف کننده با تولیدات داخلی و همچنین قطع وابستگی به واردات لوازم ورزشی خارجی فعالیت خود را آغاز نموده است.
این شرکت به جهت بالا بردن سطح کیفی در ساخت از تکنولوژی و ماشین آلات بروز و پیشرفته و بهترین مواد اولیه و برای کارایی بالاتراز مهندسین سازنده بیومکانیک و قهرمانان بنام بهره گرفته است تا محصولات بی عیب و نقصی را روانه بازار کند و رضایت کامل مصرف کنندگان را تامین نماید. لازم به ذکر است لوازم تولید شده توسط این شرکت تولیدی ورزشی طی آزمایشات انجام شده توسط مهندسین متخصص این رشته و پس از بررسی های مختلف اعم از فشار وارده بر روی عضلات و دامنه حرکتی دستگاه استانداردهای لازم از قبیل نوع تشک،آهن مصرف شده در دستگاه و وزنه ها و راحتی و اطمینان کاربر هنگام استفاده از دستگاه بدنسازی مورد تایید قرار گرفته است.
امید است تا با پا نهادن در جامعه ورزش ایران هر چند گامی کوچک دین خود را به میهن عزیزمان ادا کنیم.
تن آسا تامین کننده دستگاه بدنسازی باشگاهی برتر ایران
تجهیزات تناسب اندام می تواند هر وسیله ای باشد که توسط افراد در طول فعالیت بدنی برای افزایش قدرت یا استقامت مورد استفاده قرار میگیرد. آن فعالیت با ارائه مقادیر ثابت یا قابل تنظیم مقاومت یا فشارانجام می شود. تجهیزات تناسب اندام می توانند به سادگی تشک یوگا یا تردمیل یا دستگاه وزنه برداری باشند، اگرچه دستگاه های اخیر بسیار گران تر هستند. در اینجا، ما بزرگترین تولید کننده و تامین کننده تجهیزات بدنسازی و تناسب اندام را معرفی کردیم که بر اساس درآمد تخمینی سالانه تعیین شد. اما الان، به تاریخچه باشگاهها و اینکه چگونه صنعت تناسب اندام به آنچه امروز است، میپردازیم.
تاریخچه باشگاه های بدنسازی
اولین سالن های ورزشی که امروزه ممکن است بشناسیم در یونان باستان بوده اند. کلمه "Gymnasium" از کلمه یونانی "gymnos" به معنای برهنه است. ورزشگاه ها در یونان باستان به عنوان مکانی برای آموزش مردان جوان مورد استفاده قرار می گرفتند، آموزشی که شامل تمرینات بدنی همراه با حمام عمومی می شد. ورزشکاران نیز از سالنهای بدنسازی عمومی برای تمرین در المپیک استفاده میکردند.
پس از یونانیان باستان، سالن های ورزشی تا سال 1800 دیگر مورد استفاده قرار نگرفتند. هیپولیت تریات، ژیمناستیک و مرد قدرتمند فرانسوی، اولین سالن ورزشی تجاری را در بروکسل و سپس در اواخر دهه 1840 در پاریس افتتاح کرد. یوگن ساندو، بدنساز آلمانی، سالن بدنسازی خود را در پایان قرن نوزدهم تأسیس کرد. او بعداً اولین مسابقه بدنسازی جهان را برگزار کرد و با تبلیغات نشریات مختلف، تجهیزات و محصولات رژیمی، پیشگام صنعت در حال رشد تناسب اندام بود. او همچنین زنجیره ای از مراکز تناسب اندام را در بریتانیا اداره می کرد.
YMCA که در سال 1844 تأسیس شد، با افتتاح اولین سالن بدنسازی آنها در سال 1869، در لندن انگلستان، به یکی از بزرگترین باشگاه های زنجیره ای تبدیل شد. در آن زمان، فقط برای مردان باز بود و YMCA مخفف «انجمن مسیحی مردان جوان» بود.
در سال 1939، جک لالان اولین باشگاه سلامت ایالات متحده را در اوکلند کالیفرنیا افتتاح کرد. او بسیاری از دستگاههای وزنهبرداری را که امروزه نیز در باشگاههای ورزشی رایج هستند، طراحی و معرفی کرد، مانند اولین دستگاههای اکستنشن پا و تجهیزات قدرتی مبتنی بر کابل قرقره.
او به زنان اجازه می داد در سالن های بدنسازی خود حضور داشته باشند و از اولین مدافعان وزنه زدن زنان بود، اگرچه در ابتدا زنان زیادی از سالن های ورزشی او استفاده نمی کردند، زیرا هنوز آن را بی خانمان می دانستند.

امروزه زنان بیش از نیمی از جمعیت ورزشکاران را تشکیل می دهند. بخشی از این افزایش را می توان به تولد باشگاه های زنجیره ای سلامت در دهه های 1960 و 1970 و شوق تناسب اندام در دهه 80 نسبت داد. باشگاههای بدنسازی میزبان انواع تجهیزات تناسب اندام هستند: وزنهها، تردمیلها، الپتیکالها، دوچرخههای ثابت و غیره. باشگاههای بدنسازی خانگی نیز در حال افزایش هستند، زیرا تولیدکنندگان همچنان به یافتن راههایی برای مقرون به صرفهتر کردن تجهیزات خود برای استفاده شخصی میپردازند.
اشرفی (اسپرت مال)
20 بهمن 1401 در 11:20خوب