انواع کفپوش گرانولی | معرفی در سال 2024

کفپوش های گرانولی محصولاتی هستند که برای پوشاندن سطوح مختلف به خصوص در مکان‌ های ورزشی مثل باشگاه های ورزشی و بدنسازی و پارک‌ ها به کار برده می‌ شوند. نام‌ های دیگری که برای کفپوش‌ های گرانولی یا پلاستیکی به کار برده می شود شامل کفپوش ورزشی و ضربه‌ گیر ورزشی می باشد. کفپوش‌ های گرانولی وزن بسیار زیادی دارند و بعد از قرارگیری بر روی سطح‌ زمین به طور ثابت و بی حرکت باقی خواهند ماند‌.

البته گاهی اوقات هم برای استحکام بیشتر آن ها برای چسباندن شان از چسب یا پیچ استفاده می‌ کنند‌. گرانول ماده‌ ای است که از بازیافت لاستیک‌ های کهنه و قدیمی و ضایعات پلاستیکی تولید می‌ شود. یک دست بودن گرانول به کار رفته در ساخت این نوع کفپوش ها به افزایش کیفیت آن ها کمک زیادی می‌ کند. کم بودن فضا های خالی گرانول نیز با تراکم و استحکام بیشتر کفپوش های گرانولی رابطه مستقیم دارد.

در ادامه این مقاله قصد داریم در خصوص انواع کفپوش گرانولی و کاربرد آن ها صحبت کنیم. برای آشنایی بیشتر با انواع مختلف کفپوش های گرانولی با ما همراه باشید.

انواع کفپوش گرانولی

کفپوش های گرانولی یکی از انواع کفپوش های پرکاربرد و ساخته شده از گرانول های بازیافت لاستیک ماشین می باشند. این کفپوش ها از مقاومت بسیار بالایی در مقابل ضربه برخورداراند و برای مکان های پرتردد مناسب هستند. علاوه بر این از کفپوش های گرانولی می توان با خیال آسوده برای فضا های بیرونی استفاده کرد. زیرا در برابر عوامل محیطی، بارش برف و باران، نور خورشید، تغییرات دمایی و ضربه دچار آسیب و فرسودگی نمی شوند.

همچنین انواع کفپوش گرانولی از نظر رنگ بندی دارای تنوع بسیار زیادی هستند و متناسب با شرایط محیط مورد نظر و سلیقه شخصی خود می توانید آن ها را انتخاب کنید. در ادامه به معرفی انواع مختلف کفپوش های گرانولی خواهیم پرداخت.

انواع کفپوش گرانولی1

کفپوش‌ گرانولی شیار دار یا شانه تخم مرغی

این نوع از کفپوش های گرانولی که مناسب محیط های باز همچون پارک ها می باشند دارای ابعاد یک متری بوده و محیطی مربعی شکل دارند. کفپوش های گرانولی شیار دار یا شانه تخم مرغی در سطح زیرین خود مثل شانه تخم مرغ دارای پایه و شیارهایی می باشند. این پایه ها برای عبور آب ناشی از بارش برف و باران و شستشو طراحی شده اند.

علاوه بر این پایه های سطح زیرین کفپوش های گرانولی تأثیر بسیار زیادی بر افزایش مقاومت و پیشگیری از ایجاد ترک در آن ها خواهد داشت. کفپوش های شیار دار که جز انواع کفپوش گرانولی هستند بیشتر در ضخامت های ۴۰ الی ۴۵ میلی متر ساخته و تولید می شوند.

کفپوش گرانولی پازلی یا پشت صاف

کفپوش های گرانولی پازلی در ابعاد یک متر و نیم متر مربع و در ضخامت های مختلفی تولید می شوند. تایل های این نوع کفپوش همچون قطعات سرامیک در کنار یک دیگر قرار گرفته و کف زمین را می پوشانند. قطعات پازلی شکل کفپوش های گرانولی از طریق لبه های کناری در هم قفل شده و به طور کامل بر روی زمین محکم می شوند. این کفپوش ها بیشتر در مهدکودک ها و باشگاه ها و سالن های ورزشی و فضای بسته مورد استفاده قرار می گیرند.

درست است که در بین انواع کفپوش گرانولی به هنگام نصب این نوع کفپوش های گرانولی هیچ گونه درزی ما بین کفپوش ها وجود نخواهد داشت اما نسبت به قیمت بالایی که دارند مرقوم به صرفه نمی باشند. البته قیمت کفپوش های پازلی هیچ ارتباطی به کیفیت آن ها ندارد و مربوط به دشواری و زمانبر بودن تولید آن ها است.

کفپوش گرانولی رولی

کفپوش های گرانولی رولی نسبت به دیگر انواع کفپوش گرانولی بسیار کوچک تر طراحی، ساخته و تولید می شوند و دارای ضخامت کمتری هم نسبت به دیگر مدل ها می باشند. این نوع کفپوش های گرانولی به شکل رول به بازار عرضه می شوند و متناسب با متراژ و ابعاد محیط مورد نظر می توان رول های گرانولی را در اندازه های متفاوت و مناسب تهیه و روی زمین نصب کرد. به هنگام نصب کفپوش های گرانولی رولی برای متناسب کردن کفپوش با محل نصب می توان بخش هایی از آن را برش بزنید.

نحوه پروسه پرس این نوع کفپوش های گرانولی نیز با دیگر کفپوش های گرانولی بسیار متفاوت است و در ضخامت های ۵ الی ۲۵ میلی متر تولید و به بازار عرضه می شوند.

بیشتر بخوانید:

انواع کفپوش گرانولی از نظر ضخامت

انواع کفپوش گرانولی از نظر ضخامت

کفپوش های گرانولی از نظر ضخامت نیز انواع مختلفی دارند که در ادامه آن ها را ذکر خواهیم کرد.

کفپوش گرانولی ۱۰ میلی متری

در تولید کفپوش های گرانولی رولی ضخامت ۱۰ میلی متری و حتی کمتر از آن بسیار مورد توجه است و در پروسه تولید آن ها نیز مشکلی وجود ندارد. البته می توان کفپوش های تایلی را نیز در ضخامت ۱۰ میلی متری تولید کرد. اما در این صورت چندان رضایت بخش و قابل قبول نخواهند بود. به همین دلیل کفپوش های گرانولی ۱۰ میلی متری به خاطر ویژگی و سایز گرانول پیشنهاد نمی شوند.

درست است که کم و بیش کفپوش های گرانولی با ضخامت ۱۰ میلی متر سفارش داده می شوند اما بیشتر خریداران و مشتریان بعد از شنیدن کم و کیف آن سفارش خود را به کفپوش گرانولی با ضخامت ۲۰ میلی متر تغییر می دهند.

کفپوش گرانولی ۲۰ و ۲۵ میلی متری

در بین انواع کفپوش گرانولی، کفپوش های گرانولی با ضخامت ۲۰ و ۲۵ میلی متری بیشترین سفارش و کاربرد را دارند. درست است که کفپوش های گرانولی با ضخامت ۲۰ میلی متر با کفپوش های گرانولی ۲۵ میلی متری تفاوت چندانی ندارند.

اما کفپوش های گرانولی ۲۵ میلی متری بیشتر برای اشخاصی پیشنهاد می شوتد که حساس تر هستند و انتخاب کفپوش های گرانولی ۲۰ میلی متری نیز انتخابی درست هستند اگر برای کفپوش باشگاه ورزشی و بدنسازی و سالن های ورزشی مهد کودک ها انتخاب شوند. در نگاه کلی می توان گفت این کفپوش ها بیشتر برای محیط های داخلی و مسقف گزینه مناسب تری هستند.

کفپوش گرانولی تایلی ضخیم

کفپوش های گرانولی تایلی ضخیم باید سفارش داده شوند و بیشتر افرادی که کفپوش های گرانولی با ضخامتی بالاتر از ۲۵ میلی متر را سفارش می دهند مربوط به شرکت ها و سازمان هایی هستند که بیشتر خرید کفپوش با ضخامت های بالا مد نظرشان می باشد. البته به این نکته بسیار مهم توجه داشته باشید که ضخامت بالاتر کفپوش های گرانولی ارتباطی به کیفیت و یا دوام و ماندگاری بیشتر آن ها ندارد.

انواع کفپوش گرانولی از نظر سایز

انواع کفپوش گرانولی از نظر سایز

انواع کفپوش‌ گرانولی علاوه بر مدل و نحوه طراحی و ضخامت، بر اساس سایز نیز به سه گروه کفپوش گرانولی نیم متری، کفپوش گرانولی یک متری و کفپوش گرانولی دو متری تقسیم می‌ شوند. در ادامه توضیحاتی را در مورد این کفپوش ها بیان خواهیم کرد.

کفپوش گرانولی نیم متری

کفپوش های گرانولی نیم متری برای محیط‌ های کوچک کاربردی هستند. بنابراین اگر قصد کفسازی محیطی با مساحتی کمتر از ۱۰۰ متر مربع را دارید، کفپوش های گرانولی نیم متری گزینه مناسب تری هستند. زیرا با کفپوش های نیم متری مانور بیشتری به هنگام نصب کفپوش گرانولی خواهید داشت و زیبایی بیشتری هم خواهد داشت.

البته در بین انواع مختلف کفپوش گرانولی، کفپوش گرانولی نیم متری نسبت به کفپوش گرانولی یک متری قیمت بالاتری دارد و علت افزایش قیمت آن به دلیل پروسه تولید بوده و کیفیت هر دو یکسان می باشد. البته انواع کفپوش گرانولی از کفپوش کف صاف گرفته تا کفپوش پازلی و کفپوش شانه تخم مرغی در ابعاد یک متری تولید می شوند و هم نوع نیم متری آن ها موجود است.

کفپوش گرانولی یک متری

از کفپوش های گرانولی یک متری در فضا های متوسط همچون باشگاه های ورزشی و بدنسازی و مدارس استفاده می‌ کنند. این کفپوش ها در ابعاد یک متر مربع ساخته می شود که محیطی مربع شکل دارد و به هنگام نصب مثل موزائیک و کاشی کنار یک دیگر قرار می گیرند. این نوع کفپوش ها در ضخامت های ۲۰، ۲۵، ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۷۰ میلی متری ساخته می شوند.

کفپوش گرانولی دو متری

کفپوش های گرانولی دو متری بیشتر برای استفاده در محیط‌ های بزرگ مثل پارک‌ ها، شهربازی‌ ها و باغ وحش‌ ها مناسب هستند.

کاربرد انواع کفپوش گرانولی

کاربرد انواع کفپوش گرانولی

کفپوش‌ های گرانولی به دلیل مقاومت و استحکام بسیار زیاد و دوام و ماندگاری بسیار بالایی که دارند در فضا هایی کاربردی هستند که رفت و آمد و تردد در آن‌ ها بسیار زیاد است و در معرض وزن سنگین و عوامل محیطی گوناگون قرار دارند. از کاربرد های مهم انواع کفپوش گرانولی می‌ توان به استفاده در پارک‌ ها، باشگاه‌ های ورزشی و بدنسازی، استخر ها، حیاط مدارس، پیاده‌ روها، حیاط مهدکودک‌ ها، مترو ها، ورودی اماکن تجاری و اداری، پشت‌ بام ساختمان ها، اصطبل حیوانات و… اشاره کرد.

درست است که شکل ظاهری کفپوش‌ های گرانولی شباهت بسیار زیادی به هم دارند. اما از نظر کیفیت مواد اولیه و تراکم و کارکرد با یک دیگر متفاوت هستند. کفپوش های گرانولی که از تراکم نامناسب و کیفیت پایین برخوردار هستند بعد از مدتی دچار ترک خوردگی و پوسته پوسته شدن می شوند و طول‌ عمر آن‌ ها به شدت کاهش می‌ یابد.

کفپوش‌ های گرانولی متراکم از دوام و ماندگاری و مقاومت و استحکام بالاتری برخوردار هستند و به دلیل ذرات فشرده لاستیک و گرانول در مقابل فشار های بسیار زیاد و وزن سنگین آسیب نمی‌ بینند و خراب نمی شوند.

قیمت کفپوش گرانولی

قیمت کفپوش گرانولی

قیمت انواع کفپوش گرانولی به عنوان یک عامل مهم در تصمیم‌ گیری برای انتخاب نوع پوشش کف محیط‌ مورد نظر شما، حائز اهمیت می باشد. انواع مختلف کفپوش های گرانولی با توجه به جنس گرانولی که در ترکیب آن ها استفاده می‌ شود، اغلب دارای قیمت‌ های متنوعی هم هستند. قیمت کفپوش های گرانولی به عوامل مختلفی همچون نوع کفپوش گرانولی، ابعاد فضای مورد نظر، تعداد گرانول‌ های موجود در هر متر مربع، ضخامت کفپوش و نوع مواد مورد استفاده بستگی دارد.

همچنین تعهد به کیفیت و مقاومت در برابر فشار، سایش و عوامل جوی نیز تأثیر مستقیمی بر قیمت این نوع کفپوش ها دارند. برای انتخاب بهینه و متناسب با نیاز های فضای مورد نظر خود، مقایسه قیمت کفپوش های گرانولی در فروشگاه های معتبر بازار با توجه به ویژگی‌ ها و عملکرد آن ها می‌ تواند کمک کننده باشد. البته به این نکته نیز باید توجه داشته باشید که چه نوع کفپوش گرانولی برای فضای مورد نظر شما مناسب تر است.

خرید کفپوش گرانولی

برای خرید انواع کفپوش گرانولی بهتر است به دنبال فروشگاه‌ های معتبر که کیفیت و قیمت محصولات خود را تضمین می کنند و دارای خدمات پس از فروش هستند، باشید. انتخاب فروشگاه معتبری که بتواند به مشتریان خود مجموعه‌ گسترده ای از کفپوش‌ های گرانولی با انواع مختلف و ویژگی‌ های متنوع را ارائه دهد و فروشنده آن بتواند اطلاعات دقیق و کاملی درباره هر محصول به شما ارائه دهد باعث می شود شما خریدی آگاهانه تر و متناسب با نیاز های خودتان داشته باشید.

خرید کفپوش گرانولی

سخن پایانی

زمانی که کفپوش های گرانولی نبود باشگاه های ورزشی و بدنسازی جای دنجی برای ورزش کردن نبودند و احساس کمبود ایمنی برای ورزشکاران به شدت احساس می شد. اما امروزه در باشگاه با خیال راحت تری می توانید ورزش کنید و یا در پارک های بازی می توانید فرزندان تان را با خیال آسوده تری به حال خود بگذارید. زیرا می دانید که کفپوش های گرانولی اشتباه های حاصل از بازیگوشی آن ها را دفع خواهد کرد و به آن ها آسیبی وارد نخواهد شد.

مزیت دیگری که انواع کفپوش گرانولی دارند و خیلی از افراد به آن توجهی ندارند، پوشش پستی و بلندی کف محیط است که به جای پرداخت هزینه های ترمیم کف می توانید به راحتی با کفپوش های گرانولی آن را بپوشانید.

کفپوش های گرانولی شامل کفپوش های گرانولی شانه تخم مرغی، کفپوش های گرانولی پازلی و کفپوش های گرانولی رولی می باشد که در ضخامت و سایز های متنوعی در بازار موجود هستند. انواع کفپوش گرانولی کاربرد های بسیار زیادی دارند که برخی از آن ها شامل باشگاه ها و سالن های پرورش اندام، پارک ها و محیط های بازی کودکان و نوجوانان، جاده های تندرستی، حیاط و بهار خواب خانه ها و محوطه اداره ها، مراکز پرورش اسب و اسب سواری و انواع کفسازی های دیگر می شود.

در این مقاله در خصوص انواع کفپوش گرانولی صحبت کردیم و کاربرد و مزایای آن ها را نیز بیان کردیم. امیدواریم که مطالب ذکر شده در این مقاله برای شما عزیزان مفید واقع شده باشد و در پایان از شما همراهان گرامی بسیار متشکریم که تا پایان این مقاله همراه ما بودید.

5/5 - (1 امتیاز)

نظر

  • هنوز نظری ندارید.
  • افزودن دیدگاه