انواع کفپوش لاستیکی به دلیل دوام بسیار زیادی که دارند معروف هستند و رفت و آمد و تردد بسیار زیاد را به راحتی تحمل می کنند. به همین دلیل بر خلاف کفپوش های تاتامی که مناسب محیط های سر بسته هستند در محیط های سخت و خشن و رو باز نیز کاربرد دارند.
مقاومت و عمر بسیار طولانی کفپوش های لاستیکی باعث شده در پارک ها، ورودی مترو ها، باشگاه ها و سالن های ورزشی، پارکینگ ها، حیاط مدارس و مهدکودک ها، بیمارستانها و… مورد استفاده قرار گیرند.
البته از آن جایی که این نوع کفپوش ها در برابر نور آفتاب یا برف و باران و سرما نیز بسیار مقاوم هستند در هر شهر و مکانی با آب و هوای متنوع بسیار کاربردی و پرطرفدار هستند. بیشترین استفاده از کفپوش های لاستیکی در باشگاه ها و سالن های ورزشی به عنوان کفپوش ورزشی دیده می شود.
اما امروزه صاحبان منازل مدرن نیز به استفاده از این نوع کفپوش ها تمایل بسیار زیادی نشان می دهند. رنگ بندی و طرح بندی بسیار متنوعی که این محصولات دارند کمک می کند تا بتوانید هر طرحی که دوست دارید را برای هر قسمت از منزلتان که بخواهید پیاده سازی کنید.
در حقیقت می توان گفت فضایی وجود ندارد که کفپوش های لاستیکی با آن هماهنگ نباشند یا نتوان از آن ها استفاده کرد. اغلب کفپوش های لاستیکی در انواع ورقه ای یا پازلی تولید می شوند. در ادامه ی این مقاله قصد داریم شما عزیزان را با انواع کفپوش لاستیکی و ویژگی ها و کاربرد های آن ها آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
فهرست
معرفی انواع کفپوش لاستیکی
ترکیبات مورد استفاده در ساخت انواع مختلف کفپوش های لاستیکی با توجه به نوع آن ها می توانند متفاوت باشند و در کیفیت آن ها تأثیر گذار می باشد. به عنوان مثال کفپوش لاستیکی می تواند از مواد بازیافتی و یا از لاستیک خالص طبیعی درخت ساخته شود و به بازار عرضه شود.
از مزایای کفپوش های لاستیکی می توان به رنگ بندی و طرح بندی متنوع آن ها اشاره کرد. این ویژگی کفپوش لاستیکی به شما کمک می کند هر طرحی که در ذهن تان مجسم می کنید را بتوانید بر روی آن ها پیاده کنید.
کفپوشهای لاستیکی کاملاً ضد آب هستند و آن ها را در فضا های سر بسته می توان به وسیله طی مرطوب و در محیط های سر باز به وسیله آب شست.
به طور کلی کفپوش لاستیکی هم مثل سایر کفپوش ها دارای تنوع و انواع گوناگونی می باشد. این نوع کفپوش ها را می توان از نظر ظاهری به دو دسته مختلف و متفاوت کفپوش ورقه ای و کفپوش پازلی تقسیم بندی کرد. در ادامه اصلی ترین انواع کفپوش لاستیکی را معرفی خواهیم کرد.
بیشتر بخوانید: انواع کفپوش برای مهد کودک
کفپوش لاستیکی رولی
کفپوش های لاستیکی رولی و ورقه ای به شکل یک تکه و کامل هستند و به صورت ورقهای و رولی طراحی و تولید می شوند. این نوع کفپوش ها به صورت متری و در عرض ها و ضخامت های متنوع در فروشگاه های معتبر برای مشتریان ارائه میشوند.
این نوع کفپوش از بین کفپوش های لاستیکی، یکی از بهترین و مناسب ترین کفپوش لاستیکی می باشد که به صورت یک جا فضای مورد نظر شما را در بر می گیرد. داشتن درز های کمتر در این نوع کفپوش باعث می شود تا میزان رطوبت کمتری را به خود جذب کند و نسبت به دیگر کفپوش ها گزینه ی مطلوب تر و مناسب تری به شمار بیاید.
با این وجود در بعضی از موارد استفاده از کفپوش های لاستیکی رولی ممکن است سخت به نظر برسد و نصب آن ها دردسر های خاص خود را داشته باشد. به همین دلیل نصب این نوع از کفپوش های لاستیکی نیاز به نیرویی متخصص و با تجربه و حرفه ای دارد.
پس بهتر است برای خرید کفپوش های لاستیکی فروشگاه معتبری را انتخاب کنید که علاوه بر گارانتی و تضمین قیمت و کیفیت محصولات خود، دارای خدمات پس از فروش نیز باشد. کفپوش لاستیکی رولی همانند دیگر انواع کفپوش لاستیکی در کاربرد های متنوعی برای محافظت از کف، مقاومت در برابر لغزش و افزایش ایمنی استفاده می شود.
کفپوش های لاستیکی رولی و قطعه ای در باشگاه ها و سالن های ورزشی، گاراژ ها، راهرو ها، انبار ها، تاسیسات صنعتی و بسیاری از کاربرد های گوناگون مسکونی و تجاری مورد استفاده قرار می گیرند.
کفپوش لاستیکی پازلی
دسته دوم از انواع کفپوش لاستیکی را می توان کفپوش لاستیکی پازلی یا تایلی و یا قطعه ای دانست. این نوع از کفپوش های لاستیکی در قطعات مختلف و متنوعی طراحی و تولید می شوند و برای پوشاندن سالن های ورزشی همچون سالن بسکتبال، کفپوش باشگاه ورزشی، سالن والیبال و مواردی مشابه مورد استفاده قرار می گیرند.
به هنگام خرید این نوع کفپوش لاستیکی به این نکته بسیار مهم توجه داشته باشید که در این نوع از کفپوش های لاستیکی درز ها مشخص هستند و میزان جذب رطوبت کمی بیشتر از سایر کفپوش های لاستیکی می باشد. البته کفپوش های پازلی و قطعه ای از نظر کیفیت و کاربرد تفاوتی با نوع رولی و ورقه ای کفپوش لاستیکی ندارند.
کفپوش لاستیکی بازیافتی
کفپوش های لاستیکی بازیافتی از بازیافت و جمع آوری کردن پسماند قطعات لاستیکی مثل تایر ماشین ها و کفش های ورزشی تولید می شوند و حتی قابلیت بازیافت مجدد را هم دارند. این نوع کفپوش برای دوست داران محیط زیست گزینه ی بسیار مناسبی می باشد.
کفپوش لاستیکی Mat
کفپوش لاستیکی مت یک راه مناسب برای پوشش اضافه بر روی کف فضا های موجود می باشد. این نوع کفپوش ها انتخاب بسیار مناسبی برای ضد لغزش کردن مسیر های پیاده رو از یک مکان به جای دیگر روی سطوح سخت همچون سنگ مرمر و غیره می باشند.
از کفپوش لاستیکی مت به عنوان روکش ضد آب برای جاهای پرتردد و پر رفت و آمد نیز استفاده می شود. این نوع کفپوش ها در ضخامت ها، رنگ ها و طرح های گوناگون به آسانی روی کف نصب شده و هر زمان که بخواهید می توانید آن ها را جا به جا کنید.
کفپوش لاستیکی پارک
کودکان رنگ های شاد و روشن را بیشتر دوست دارند. کفپوش های لاستیکی پارک در طیف گسترده ای از رنگ ها، طرح ها و ضخامت ها در بازار موجود هستند. کفپوش های لاستیکی را می توان در رنگ های شاد و زنده و با آرم و برند خود شخصی سازی کرد.
ترکیب رنگ های مختلف کفپوش های لاستیکی فضایی جذاب و دلنشین را برای کودکان ایجاد می کند و باعث می شود در آن کودکان از بازی لذت بیشتری ببرند. قابلیت جذب و کاهش صدا در انواع کفپوش لاستیکی معضل سر و صدا را به کم ترین حد ممکن می رساند و صدای ناشی از بازی کودکان را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
بیشتر بخوانید: انواع کفپوش تاتامی
کفپوش لاستیکی ضد لغزش
کفپوش لاستیکی ضد لغزش از سر خوردن بر روی یک سطح خاص پیشگیری می کند و یا آن را به حداقل می رساند. از نظر فنی می توان گفت سطح کفپوش توسط لاستیک پوشانده شده است و با افزایش اصطکاک روی سطح چسبندگی را افزایش می دهد تا در مقابل لغزش مقاومت بسیار زیادی داشته باشد.
کفپوش لاستیکی ضخیم و ضربه گیر
در بین انواع کفپوش لاستیکی، کفپوش لاستیکی ضخیم و ضربه گیر برای باشگاه های ورزشی گزینه مناسبی می باشد.
ضخیم بودن و قدرت تحمل بالای وزن و مقاومت بسیار زیاد و همچنین ضد ضربه و ضد لغزش بودن این نوع کفپوش ها دلیل اصلی انتخاب کفپوش های لاستیکی ضخیم برای باشگاه ها و سالن های ورزشی که در آن فعالیت های سخت و دشواری همچون بدنسازی انجام می شود و از وسایل سنگین استفاده می کنند، می باشد.
علاوه بر این کفپوش های لاستیکی ضخیم برای پارک ها نیز مناسب تر از نوع نازک تر آن ها هستند.
خصوصیات و ویژگی های انواع کفپوش لاستیکی
تمام کفپوش های لاستیکی دارای خصوصیات و ویژگی های مشتری هستند که در ادامه این خصوصیات و ویژگی ها را ذکر خواهیم کرد:
- قابل شست و شو
- حمل و جا به جایی راحت و آسان
- نصب راحت
- دارای مقاومت بالا در برابر آفتاب و سرما و برف و باران
- مقاوم در برابر ضربات و فشار سنگین
- دارای قابلیت تعویض یک قطعه در صورت خرابی آن قطعه
- قابل استفاده و نصب در فضا های سر باز و سر بسته
دلیل استفاده از انواع کفپوش لاستیکی
حفظ ایمنی و پیشگیری از لغزش: کفپوش لاستیکی نسبت به دیگر کفپوش ها مانند موکت، کف چوبی و سرامیک و… از لغزش و افتادن پیشگیری می کند و ایمنی افراد را حفظ می کند.
راحتی و کاهش صدا: سر و صدای ناشی از راه رفتن و تردد بر روی کفپوش های لاستیکی به حداقل می رسد و به دلیل پایه لاستیکی نرمی که دارند از خستگی پیشگیری می کنند.
تعمیر و نگهداری: انواع کفپوش لاستیکی نسبت به دیگر کفپوش ها نیاز به مراقبت بسیار کمتری دارند. این نوع کفپوش ها ضد خش هستند و به راحتی می توان با انواع شوینده آن ها را شست.
تنوع رنگ بندی: کفپوش های لاستیکی در رنگ بندی های متنوعی در بازار موجود هستند و می توانند ظاهر اتاق ها، مدارس، مهدکودک ها و… را به خوبی تغییر دهند.
بیشتر بخوانید: کفپوش فوم دار ورزشی چیست و چه کاربردی دارد
کاربرد انواع کفپوش لاستیکی
بیشترین کاربرد کفپوش های لاستیکی در باشگاه ها و سالن های ورزشی، بیمارستان ها و مدارس دیده می شود که دلیل اصلی و بسیار مهم آن ایمنی است که این نوع کفپوش ها در محیط های پر رفت و آمد و پرتردد به همراه دارند.
در مدارسی که روزانه صدها کودک و نوجوان در حال رفت و آمد و دویدن هستند، طراحان داخلی باید ایمنی و کاهش صدای این محیط را در نظر بگیرند. به ویژه در مدارس ابتدایی و مهدکودک ها که فعالیت کودکان بیشتر زیاد است.
باشگاه ها و سالن های ورزشی معمولاً به دلیل ویژگی ها و مزایای کفپوش های لاستیکی مانند حفظ ایمنی افراد و جذب ضربه، این نوع کفپوش را برای پوشش انتخاب می کنند. انواع کفپوش لاستیکی به لطف ساختار لاستیکی خود می توانند شوک وزنه ها را جذب کنند و توانایی ایستادن در زیر وزن تجهیزات سنگین باشگاه های ورزشی را دارند.
حتی می توان در قسمت آج راه پله ها هم از کفپوش های لاستیکی استفاده کرد. آج پله قسمت افقی بالای هر پله می باشد و کفپوش لاستیکی مناسب پله می تواند به پیشگیری از لغزش و افتادن کمک بسیار زیادی کند.
حتی اگر بقیه کفپوش های به کار برده شده در یک شرکت تجاری از جنس متفاوتی باشند، به دلیل ویژگی های ایمنی کفپوش لاستیکی، معمولاً برای آج پله های تجاری کفپوش های لاستیکی توصیه می شود.
کفپوش های صنعتی لاستیکی در قسمت های تاسیساتی برای پیشگیری از لغزش کارگران و همچنین دستگاه های صنعتی و آسیب به آن ها در این محیط ها مورد استفاده قرار می گیرند.
بیشتر بخوانید: معرفی انواع تجهیزات مورد نیاز کراس فیت
خرید کفپوش لاستیکی
در زیر تولیدی ها و فروشگاه های کفپوش لاستیکی را مشاهده می کنید که با کلیک روی هر کدام می توانید به اطلاعات تماس ایشان دسترسی داشته باشید. پس از کلیک روی هر کدام از برند های زیر به صفحه مخصوصشان می روید که می توانید لیست محصولات و عکس محصولاتشان را مشاهده کنید و اطلاعات دیگری مانند آدرس، لوکیشن و ساعات کاری آن ها بررسی کنید و با شماره یا واتس اپ یا تلگرام آن ها جهت سفارش و خرید محصول تماس بگیرید.
تولید و پخش پوشاک و لوازم ورزشی آسیا | نمایندگی کفش آسیا منیریه
تولیدی پوشاک و لوازم ورزشی
- تولیدی های لوازم ورزشی
-
+1 فروش شگفت انگیز
پخش کلیه لوازم ورزشی ایرانی و خارجی با نامدار اسپرت (نامی فوم)
پخش کلیه لوازم ورزشی ایرانی و خارجی به صورت عمده
- فروشگاه لوازم بدنسازی
-
+1 طلایی
تولید کننده لوازم و تجهیز اماکن ورزشی سهند اسپرت
تولید کننده لوازم و تجهیز اماکن ورزشی
تولیدی کفپوش ایرانیان فوم
تولید و پخش انواع فوم و کفپوش های ورزشی
- تولیدی های لوازم ورزشی
-
+1 ویژه
تولیدی فوم پاچیران (فوم صابر چیرانی)
تولید کننده انواع فوم با تنوع بالا
- فروشگاه لوازم بدنسازی
-
+1 فروش شگفت انگیز
تولید کننده تشک تاتامی رنگارنگ |بزرگترین تولید کننده تشک تاتامی در ایران
تولید کننده تشک
- تولیدی های لوازم ورزشی
-
+1 فروش شگفت انگیز
آسا اسپرت واردات، تولید و پخش کفش و لوازم ورزشی
واردات و پخش لوازم ورزشی
- تولیدی های پوشاک ورزشی
-
+2 تولیدی های لوازم ورزشی, طلایی
سخن پایانی
کفپوش های لاستیکی که با نام های کفپوش پلاستیکی، کفپوش پارک و کفپوش گرانولی نیز شناخته می شوند، کفپوش هایی با وزن بسیار بالا و به ضخامت ۲۰ تا ۳۰ میلی متر هستند که برای پوشاندن سطوح مختلفی از آن ها استفاده می کنند.
انواع کفپوش لاستیکی را می توان در باشگاه ها و سالن های ورزشی، برای کفپوش استخر و راه پله ها، پارک ها و فضای باز، پارکینگ ها، پل عابر پیاده ها، پیاده رو ها، ورودی مترو ها، حیاط مکان های گوناگون و فضا های رو باز و… مورد استفاده قرار داد.
انواع مختلف کفپوش های لاستیکی بر اساس شکل ظاهری و نوع کاربردی که دارند شامل کفپوش های لاستیکی ورقه ای یا رولی، کفپوش های لاستیکی Mat، کفپوش لاستیکی بازیافتی و کفپوش لاستیکی پازلی یا تایلی می شوند.
کفپوش های لاستیکی با توجه به میزان تراکم، در مقابل عنوان ضربه، رفت و آمد و تردد بسیار زیاد و عبور وسایل نقلیه مقاومت بسیار بیشتری هم دارند.
بنابراین به هنگام خرید انواع کفپوش لاستیکی به این نکته بسیار مهم توجه داشته باشید که هر چقدر میزان تراکم در این نوع کفپوش ها بیشتر باشد، ذرات لاستیکی فشرده تر هستند و از سختی و دوام بیشتری هم نسبت به دیگر کفپوش ها برخوردار خواهند بود.
در این مقاله در خصوص انواع کفپوش لاستیکی و کاربرد ها و ویژگی های آن ها صحبت کردیم. امیدواریم که مطالب ذکر شده در این مقاله برای شما عزیزان مفید واقع شده باشد و در پایان بسیار سپاسگزاریم که تا به انتهای مطالب این مقاله همراه ما بودید.
فتاح
29 مرداد 1403 در 10:52سلام آدرس فروشگاه رامیخواهم
حامد اشرفی اقدم(اسپرت مال)
31 مرداد 1403 در 10:26سلام آدرس داخل لینکشون هست
افزودن دیدگاه