فوتبال یکی از ورزش های مهیج و پرطرفدار است که با استقبال گروه های سنی مختلف در سراسر جهان مواجه شده است. راهنمای خرید کفش فوتبال را بخوانید چون به جرئت می توان گفت که مهم ترین وسیله برای دنبال کردن این رشته ورزشی، کفش فوتبال است که باید با دقت بالا خریداری شود.
چرا که کیفیت این کفش بر عملکرد بازیکنان در زمین بازی تاثیر مستقیم دارد. به طوری که برای بازیکنان محبوب فوتبال، همیشه کارایی و کیفیت کفش استوک یا کفش فوتبال در اولویت قرار دارد. در این مطلب قصد داریم با ارائه راهنمای خرید کفش فوتبال شما را در خرید کفش استوک متناسب با شرایط اقلیمی، نوع زمین چمن و موارد مهم دیگر راهنمایی کنیم. بنابراین اگر شما هم قصد خرید کفش فوتبال مناسب دارید، ادامه مطلب را بخوانید.
فهرست
راهنمای خرید کفش فوتبال
اولین قدم جهت آشنایی با راهنمای خرید کفش فوتبال، معرفی و شناخت این نوع کفش ها است. کفش های فوتبال ساختار متفاوتی دارند. چرا که در قسمت زیر آن ها میخ های قابل تعویض و جداسازی وجود دارد که جلوی سر خوردن را می گیرد و باعث عملکرد بهتر بازیکنان می شود. این میخ ها یا استوک ها می توانند از جنس لاستیک، پلاستیک و یا فلز باشند و در شکل های مخروطی، تیغه ای یا ترکیبی از این دو شکل ساخته می شوند.
استوک های تیغه ای برای چمن مصنوعی و زمین خاکی و استوک های مخروطی برای چمن مصنوعی مناسب هستند. نوع حرفه ای کفش های فوتبال، دارای استوک های ثابت هستند که جدا نمی شوند. انتخاب نوع استوک بستگی به شرایط زمین بازی شما دارد. مثلا استوک های قابل تعویض و فلزی برای زمین بازی گل آلود مناسب است.
امروزه برندهای مختلفی کفش های استوک را تولید می کنند و مدل های متنوعی از این کفش در بازار عرضه می شود. بنابراین قبل از خرید کفش لازم است که به فاکتورهایی از قبیل نوع زمین فوتبال، پست بازیکن، شرکت تولید کننده کفش فوتبال، جنس کفش فوتبال و نوع و شکل استوک های آن توجه کنیم. در نظر گرفتن موارد ذکر شده به عنوان راهنمای خرید کفش فوتبال می تواند به شما در تهیه بهترین کفش استوک کمک کند.
نکته مهم دیگری که به عنوان راهنمای خرید کفش فوتبال باید در نظر بگیرید، این است که اگر در پست مهاجم بازی می کنید، بهتر است کفش فوتبال ساق دار تهیه کنید تا از قوزک پا در مقابل آسیب محافظت کنید. اما در صورتی که در خط حمله و یا در خط دفاعی بازی می کنید، پیشنهاد می کنیم کفش نیم ساق بخرید. چون شما با استفاده از این کفش ها با سرعت عمل بیشتر در زمین فوتبال فعالیت خواهید کرد.
البته می توانید کفش ساق کوتاه هم خریداری کنید اما احتمال آسیب مچ پایتان بالا می رود. از سوی دیگر مزیت کفش های ساق کوتاه در این است که وزن کمتری دارند و راحتی و سرعت را در زمین بازی به همراه خواهد داشت.
بیشتر بخوانید: راهنمای خرید توپ فوتبال
اجزای کفش ورزشی فوتبال
کفش فوتبال از اجزای مختلفی از قبیل استوک، پاشنه، پنجه، لایه میانی، کفی، رویه و زیره تشکیل شده است که آشنایی با آن ها باعث کسب اطلاعات کافی در مورد این نوع کفش ها شده و یک بخش مهم از راهنمای خرید کفش فوتبال است. زیره کفش های فوتبال سه بخش داخلی، میانی و بیرونی دارد که مستقیما با زمین فوتبال در تماس هستند و اکثرا با توجه به نوع زمین فوتبال تعیین می شود. رویه کفش فوتبال شامل بخش رویه و میانی آن است که معمولا از جنس چرم مصنوعی یا طبیعی است.
کفی کفش های استوک هم معمولا از جنس پد به صورت جدا شونده یا ثابت و چسب شده ساخته می شوند و قوزک پا را در برابر آسیب دیدگی حفظ می کنند. در زیر کفی کفش هم لایه میانی برای محافظت در برابر فشار و ضربه های احتمالی در نظر گرفته می شود.
لازم به ذکر است که پنجه کفش فوتبال برای بالا بردن مقاومت و قدرت شوت و نیز کنترل بیشتر بازیکن بر روی توپ به زیره کفش دوخته می شود. استوک های کفش نیز همان طور که در قسمت قبل توضیح داده شد، میخ هایی هستند که در زیر کفش نصب می شوند و این میخ ها از طریق اصطکاک با سطح زمین، باعث سرعت عمل بازیکن در هنگام استارت می شوند.
بیشتر بخوانید: کفش استوک ریز میزانو
انتخاب کفش فوتبال بر اساس نوع زمین بازی
یکی از اصول مهم راهنمای خرید کفش فوتبال این است که کفش استوک خود را متناسب با زمین فوتبالی که قرار است در آن فعالیت داشته باشید تهیه کنید. بر این اساس در این بخش مهمترین کفش های فوتبال را برای هر نوع زمین بازی فوتبال معرفی کرده ایم که به شرح زیر است:
کفش های فوتبال FG یا زمین سفت
شاید در مقالات ورزشی خوانده باشید، این کفش های فوتبال همانطور که از اسمشان مشخص است برای زمین سفت، پایدار و ثابت و نیز چمن های طبیعی با رطوبت کم مناسب هستند. کفش های FG باعث بالا رفتن سرعت عمل بازیکن ها و کاهش فشار زمین به پای آن ها می شود. میخ یا استوک های به کار رفته در کفش های زمین سفت اغلب از نوع مخروطی تو خالی می باشد. اما گاهی استوک های تیغه ای هم برای آن ها نصب می شود.
کفش های فوتبال SG یا زمین نرم
کفش های SG برای زمین چمن های گل آلود و در شرایط آب و هوای بارانی بسیار مناسب هستند. مزیت این نوع کفش های فوتبال این است که دارای شش استوک قابل جداسازی و تعویض هستند. توجه داشته باشید که استوک های قرار گرفته در بخش جلو و عقب کفش که شش عدد هستند، قابل تعویض کردن نیستند. میخ های این کفش ها اغلب آلومینیومی و مخروطی شکل هستند اما گاهی برای ساخت آن ها از استوک های تیغه ای ثابت و یا مخروطی شکل هم استفاده می شود.
کفش های فوتبال AG
یکی دیگر از مواردی که باید به عنوان راهنمای خرید کفش فوتبال بخاطر داشته باشید این است که زمین چمن مصنوعی از جنس پلاستیک است و امکان سایش استوک ها را افزایش می دهد. به همین دلیل در زمین های فوتبال با چمن مصنوعی، باید از کفشی استفاده کنید که اصطحکاک را کاهش دهد. کفش های فوتبال AG ضمن جلوگیری از ساییدگی، باعث بالاتر رفتن سرعت عمل بازیکنان و کاهش فشار وزن به کفش می شوند. استوک های این نوع کفش تعداد بیشتری دارند و به شکل متمرکز در بخش های مختلف زیر آن نصب شده اند. این استوک ها اغلب به شکل مخروطی یا تیغه ای هستند و دارای سوراخ های پلاستیکی برای کاهش سایش با چمن مصنوعی می باشند.
کفش های فوتبال HG
در زمین های سخت و بدون چمن، کفش های HG بهترین گزینه هستند. این کفش ها دارای استوک های مخروطی و کوتاه هستند و باعث حفظ تعادل بازیکنان می شوند. این نوع کفش ها برای بازی در زمین های سفت یا FG نیز بسیار مناسب هستند.
کفش های فوتبال TF
این نوع کفش ها مناسب برای بازی بر روی سطوح مصنوعی و زمین چمن تمرینی هستند. کفش های فوتبال TFدارای میخ یا استوک های کوتاه و مخروطی شکل هستند که از جنس لاستیک ساخته شده است.
کفش های فوتبال IN
این نوع کفش ها برای زمین های سفت و مسطح و صاف ساخته شده اند و به عنوان راهنمای خرید کفش فوتبال، در نظر داشته باشید که می توانید از این کفش ها در سالن های ورزشی استفاده کنید.
کفش های فوتبال ST
این کفش ها بسیار پر طرفدار هستند و برای فوتبال بازی کردن در زمین های آسفالتی و سطوح برجسته و سخت پیشنهاد می شوند. زیره کفش های فوتبال ST به صورت مشبک و منظم طراحی شده است و شبیه به کفش های فوتبال TF هستند.
اگر بخواهیم یک راهنمای خرید کفش فوتبال بر اساس نوع زمین بازی ارائه دهیم، باید بگوییم که که کفش های فوتبال HG برای فوتبال بازی کردن در زمین چمن های خیس و گل آلود توصیه نمی شود. زیرا منجر به سر خوردن بازیکن می شوند. این کفش ها برای بازی در چمن های خشک و سنگ ریزه دار و سطوح سفتی که استوک در آن ها فرو نمی رود بسیار مناسب هستند. زیرا این نوع کفش های فوتبال از جنس TPU ساخته شده اند و بسیار مقاوم هستند و از طول عمر بالایی برخوردار هستند. استوک های کفش های فوتبال HG تراکم بالا و ارتفاع کمی دارند که باعث می شوند فشار وارد شده از سمت سطح سفت و خشک زمین در بخش زیرین کفش پخش شود و در نتیجه فشار وارد شده به کف پا کاهش پیدا کند.
نکات مهم برای خرید کفش فوتبال
برای خرید کفش فوتبال، علاوه بر مواردی که مطرح شد، لازم است یک سری اصول دیگر هم رعایت شود که در این بخش آورده شده است و به شما جهت راهنمای خرید کفش فوتبال کمک می کند. در زمان تهیه کفش فوتبال، لازم است جوراب مناسبی بپوشید تا بتوانید به خوبی از راحت بودن کفش مطمئن شوید. همچنین بهتر است که توپ تمرینتان را هم موقع خرید با خودتان ببرید تا عملکرد و راحتی کفش فوتبال را در زمان ضربه زدن به توپ بسنجید. توصیه می کنیم کفش فوتبالی را خریداری کنید که کمی فضا برای جابه جایی پا داشته باشد و به آن ها امکان آزادی عمل بدهد. این موضوع از این جهت اهمیت دارد که در صورت پوشیدن کفش تنگ، ضربه توپ کاملا به پا منتقل می شود و می تواند باعث آسیب دیدگی شود. از نکات دیگر راهنمای خرید کفش فوتبال این است که حتما هر دو لنگه کفش را امتحان کنید. همچنین حواستان باشد که کفش فوتبال بیش از حد گشاد نباشد. چون در این صورت جلوی سرعت عمل و شتاب گرفتن شما را خواهد گرفت.
هنگام پوشیدن کفش های چرمی احتمال دارد این کفش ها بزرگتر از سایز پایتان به نظر برسند. در حالی که این طور نیست. اما کفش را به امید بزرگ شدن پا در سنین رشد، بزرگتر نخرید. هنگام خرید کفش با آن ها راه بروید و از راحتی و اندازه مناسبشان مطمئن شوید. علاوه بر راه رفتن، عملکرد کفش ها را در هنگام دویدن تست کنید. بدین ترتیب می توانید با خیال راحت کفش فوتبال مناسب را بخرید.
خرید کفش فوتبال
در زیر تولیدی ها و فروشندگان کفش فوتبال را مشاهده میکنید که با کلیک روی هر کدام میتوانید به اطلاعات تماس ایشان جهت خرید دسترسی پیدا کنید.
کفش ورزشی اولدوز آراز
تولیدی کفش ورزشی
رها اسپرت وارد کننده کفش ورزشی بصورت مستقیم از چین و دبی
کیفیت بالای محصولات با قیمت های بسیار مناسب
مولر تولید کننده انواع مانع های ورزشی | پخش و فروش عمده انواع مانع ورزشی
تولید کننده لوازم ورزشی
وثوق اسپرت تولیدی دوبنده کشتی و انواع پوشاک ورزشی در منیریه تهران
تولید کننده پوشاک ورزشی
- تولیدی های پوشاک ورزشی
-
+1 ویژه
کفش اسپرت وارداتی و سایر لوازم ورزشی با زیکو اسپرت در 1403
کفش اسپرت وارداتی
شرکت آوا ستاره ونوس (آوا اسپرت) واردات و پخش عمده پوشاک ورزشی، کفش ورزشی و تجهیزات باشگاهی
واردات و پخش عمده پوشاک، کفش و تجهیزات باشگاهی
- فروش شگفت انگیز
-
+2 تولیدی های لوازم ورزشی, تولیدی های پوشاک ورزشی
گروه تولیدی و بازرگانی ورزشی ستارگان
تولیدی پوشاک ورزشی
تولیدی پوشاک و لوازم ورزشی کانگورو اسپرت
تولید و پخش پوشاک و لوازم ورزشی کانگورو اسپرت
- تولیدی های پوشاک ورزشی
-
+1 فروش شگفت انگیز
تولید و پخش پوشاک ورزشی استارت | شرکت البسه استارت
تولید کننده انواع پوشاک ورزشی
تولیدی پوشاک و لوازم ورزشی پارسیانا المپیک
تولید و پخش انواع پوشاک و لوازم ورزشی
کارخانه کفش ورزشی معزز | تولیدی کفش سالنی تهران
تولیدی کفش ورزشی
بازرگانی بنی محمد علی وارد کننده کفش و لباس ورزشی از چین و دبی
واردات مستقیم از چین و دبی
- تولیدی های لوازم ورزشی
-
+1 تولیدی های پوشاک ورزشی
چگونه کفش مناسب فوتبال بخریم؟
با توجه به نکاتی که گفته شد، شما یک راهنمای خرید کفش فوتبال خواهید داشت که می توانید با توجه به آن کفش فوتبال تهیه کنید. توجه داشته باشید که راحتی شما مهم ترین چیز است.
بعضی از بازیکنان حتی با بعضی برندها همکاری نکرده اند. چرا که آن کفش برایشان مناسب نبوده است. اما این به معنی کیفیت پایین آن برند نیست. در ضمن در نظر داشته باشید که ظاهر زیبای کفش فوتبال، لزوما نشان دهنده مناسب بودن آن نیست. شما باید حتما آزمایش های گفته شده را پس از پوشیدن آن کفش انجام دهید و اگر از راحتی و کیفیتش راضی بودید، اقدام به خرید کنید.
قیمت پایین بعضی از کفش های فوتبال از برندهای معروف، یکی از مواردی است که نشان می دهد آن کفش اورجینال نیست. هنگام خرید آنلاین هم باید بیشتر پرس و جو کنید و از فروشنده معتبر کفش تهیه کنید تا کفش فیک به شما نفروشند. پیشنهاد می کنیم که کفش های برند و گران قیمت را در سنی بخرید که دیگر سایز پایتان تغییر نمی کند یا به اصطلاح از سن رشد رد شده اید. به این ترتیب می توانید تا مدت ها از آن استفاده کنید.
نکته آخری هم که قصد داریم بر آن تاکید کنیم این است که اگر پاهایتان پهن است، کفش سرعتی نخرید. چون این کفش ها باریک تر هستند. کافی است به جای کفش سرعتی، کفش راحتی یا کفش کنترل تهیه کنید. بهتر است که رویه کفشتان چرم و یا مواد مصنوعی کشسان باشد که باعث تاول زدن پاهایتان نشود.
به این دلیل که کفش فوتبال به صورت مستقیم بر عملکرد بازیکن و سلامت پای او تاثیر می گذار، ضروری است که با در نظر گرفتن راهنمای خرید کفش فوتبال، کفش استوک خودتان را از یک فروشگاه خوشنام و معتبر خریداری کنید.
چرا که با مراجعه به چنین فروشگاهی کفش های فوتبال استاندارد و با کیفیت بالا را با قیمتی مناسب تهیه خواهید نمود. امیدواریم که این مطلب برایتان مفید بوده باشد و به کمک آن بتوانید تجربه موفقی از بازی کردن با کفش های فوتبال مناسب و با کیفیت را رقم بزنید.
بیشتر بخوانید: چگونه مقایسه قیمت لوازم ورزشی به بهترین شکل انجام دهیم
بیشتر بخوانید: قیمت لوازم ورزشی بر اساس برند: آیا همیشه پرداخت بیشتر به معنای بهتر بودن است
بیشتر بخوانید: تضمین اصالت: راهنمایی برای دریافت لوازم ورزشی اورجینال
امیر
21 آبان 1402 در 15:08من پستم هافبک دفاعی هست.چه کفشی پیشنهاد میکنید که هم سرعت رو افزایش بده هم قدرت شوت رو؟
میزانو
6 اردیبهشت 1403 در 07:30میزانو
مانی
15 خرداد 1403 در 20:06سلام . من هافبک وسط بازی میکنم چه گزینه هایی پیشنهاد میدید ؟
محمدی (اسپرت مال)
17 خرداد 1403 در 11:35سلام، لطفا در قسمت سرچ سایت، محصول مورد نظر خود را جستجو کنید.
سپس بر روی پروفایل تولیدکنندگانی که برایتان لیست میشود کلیک کنید، با آنها ارتباط بگیرید و سوالات خود را از آنها بپرسید.
اسپرت مال، معرفی کننده تولیدکنندگان، عمده فروشان و فروشگاههای ورزشی سطح کشور میباشد.
موفق باشید
نعمت بخشی
29 مرداد 1403 در 10:55سلام خسته نباشید من یک کفش واسه وینگر چپ میخاستم که بتونم هم سرعت داشته با هم تکنیک و شوت قوی
حامد اشرفی اقدم(اسپرت مال)
31 مرداد 1403 در 10:22سلام روی برند مورد نظرتون از لیست بالا کلیک کنید بعد از ورود به صفحه شون با شماره هاشون تماس بگیرید و سفارش بدید
افزودن دیدگاه