کفپوش وینیل چیست و چه ویژگی هایی دارد؟ (جامع 2024)

  1. خانه
  2. »
  3. انواع کفپوش ورزشی
  4. »
  5. کفپوش وینیل چیست و چه ویژگی هایی دارد؟ (جامع 2024)
کفپوش وینیل چیست و چه ویژگی هایی دارد
5/5 - (2 امتیاز)

کفپوش وینیل یا کفپوش پی وی سی از جمله رایج ترین، پر طرفدار ترین و محبوب ترین کفپوش ها برای خانه های امروزی به شمار می رود. زیرا به دلیل دوام و استحکام بالایی که دارد در طولانی مدت می توان از آن استفاده کرد و نگهداری از آن نیز بسیار راحت و آسان می باشد.

کفپوش های وینیل از جنس پلی وینیل کلراید (PVC) ساخته شده اند. پی وی سی نوعی پلاستیک انعطاف پذیر می باشد که با مقاومتی فوق العاده بالا از ترکیب لایه های فیبر فشرده ساخته شده است. کفپوش های وینیل از سه لایه تشکیل می شوند که لایه اول ضد UV است و نور خورشید را دفع می کند و در حقیقت می‌توان گفت با تابش نور مستقیم خورشید، رنگ خود را از دست نمی دهد.

لایه دوم وظیفه افزایش مقاومت کفپوش را دارد و لایه سوم وظیفه دارد تا از انحراف کفپوش پیشگیری کند. کفپوش های وینیل به شکلی طراحی شده اند که مقاومت و طرح آن ها زیبا، جذاب و چشم نواز باشد و به جرأت می توان گفت کفپوش های وینیل با وجود این مدل طراحی ها جایگزین بسیار مناسبی برای سرامیک، چوب و سنگ می باشند.

در ادامه ی این مقاله قصد داریم بیشتر در خصوص کفپوش وینیل صحبت کنیم و ویژگی ها و مزایا و انواع مختلف کفپوش های وینیل را بیان کنیم. برای آشنایی بیشتر با کفپوش های وینیل با ما همراه باشید.

ویژگی های کفپوش وینیل

دلیل محبوبیت بسیار زیاد کفپوش های وینیل قطعاً در ویژگی ها، مزایا و قابلیت هایی می باشد که دارند. شما با توجه به ویژگی ها و قابلیت های هر کفپوش است که باید از بین انواع مختلف و تنوع بالای کفپوش های موجود در بازار، بهترین، مناسب ترین و کاربردی ترین مدل را برای خود انتخاب کنید. در ادامه ی این بخش در خصوص ویژگی های کفپوش های وینیل صحبت خواهیم کرد.

کفپوش های وینیل ضد آب هستند

ویژگی های کفپوش وینیل

یکی از دلایل اصلی استفاده از کفپوش های وینیل در هر محیطی به دلیل مقاومت بالای آن ها در مقابل آب و رطوبت می باشد. به این معنی که آب بر روی این نوع کفپوش سُر می خورد و از لایه های آن به هیچ وجه نفوذ نمی کند. این قابلیت و ویژگی کفپوش وینیل در مکان های خدماتی و درمانی، در منازل برای آشپزخانه ها و… به شدت مورد استقبال مردم قرار گرفته است.

بنابراین می توان گفت خاصیت ضد آب بودن این نوع کفپوش ها باعث می شود از آن ها در مکان های مرطوب نیز استفاده کرد.

کفپوش های وینیل نصب آسانی دارند

نحوه نصب کردن کفپوش های وینیل یکی از ساده ترین نوع نصب های ممکن در بین دیگر کفپوش ها می باشد. تقریباً می توان گفت شما می توانید کفپوش های وینیل را بر روی هر سطحی استفاده کنید. البته این نکته ی بسیار مهم را فراموش نکنید که برای نصب هر کفپوشی در وهله اول لازم است که کف محل مورد نظر برای کفپوشی هموار سازی شود. بعد از هموار سازی با استفاده از چسب مخصوص، کفپوش وینیل بر روی کف قرار می‌ گیرد.

البته در حال حاضر بیشتر کفپوش‌ های وینیل به صورت پشت چسبدار طراحی و تولید می شوند و این مدل کفپوش های وینیل را حتی بدون نیاز به چسب هم می‌ توان به راحتی نصب کرد. به‌ شکلی که لایه پشتی کفپوش را برداشته و بر روی کف به‌ درستی و با دقت تمام قرار می‌ دهید تا به آن بچسبد.

کفپوش های وینیل با دوام و ماندگار هستند

مواد اولیه مورد استفاده در کفپوش های وینیل، آن ها را در مقابل تغییرات دما، سایش و اصطکاک بسیار مقاوم کرده است. به همین دلیل در مکان های پر رفت و آمد و پر تردد مانند محیط های خدماتی و درمانی، کف سازی سوله‌ های صنعتی، دفاتر دولتی پر تردد و در خانه‌ های پر جمعیت که بچه کوچک هم دارند، کفپوش های وینیلی به خوبی قابل استفاده هستند.

کفپوش های وینیل

کفپوش های وینیل قابلیت ترمیم دارد

کفپوش های وینیل را به راحتی می توان ترمیم و جایگزین کرد، به شکلی که در صورت ایجاد هر نوع آسیب و خرابی در تایل مورد نظر می توان فقط آن را جدا کرد و تایل دیگری را جایگزین آن تایل آسیب‌پذیر کرد.

کفپوش های وینیل عایق صوتی و حرارتی هستند

کفپوش های وینیل نوعی عایق صوتی و حرارتی می باشند که در بیشتر مکان های تجاری و مسکونی می توان از آن ها استفاده کرد.

دارای طرح های متنوع

کفپوش وینیل در طرح های متنوع و مختلفی تولید می شود و بر اساس سلیقه خود، دکوراسیون داخلی منزل تان و… می توان آن را بر اساس طرح های چوبی و سنگی انتخاب کرد.

قیمت کفپوش های وینیل بسیار مناسب است

قیمت این نوع کفپوش ها در مقایسه با کفپوش های لمینت و پارکت بسیار مناسب تر است.

قیمت کفپوش های وینیل

کفپوش های وینیل قابل شستشو هستند

به دلیل مقاومت بالای این نوع کفپوش ها در مقابل آب نظافت آسانی را پیش رو دارید و به دلیل ویژگی آنتی باکتریالی که دارند سطح آن ها نمی‌تواند آلودگی‌ ها را به خود جذب کند. همین ویژگی ها و خصوصیات کفپوش های وینیل در کنار دوام و ماندگاری بالای آن ها باعث افزایش کاربرد آن ها در محیط های درمانی بیمارستان‌ ها و سالن های ورزشی شده است.

بنابراین می توان گفت تمیز کردن و نظافت کفپوش های وینیل بسیار راحت و آسان می باشد و به مدت طولانی هم تمیزی آن ها باقی می ماند و برای تمیز کردن آن ها فقط کافی است از تی و آب استفاده شود.

کفپوش وینیل ضد UV است

این نوع کفپوش ها از مقاومت UV بسیار بالایی برخوردار هستند. به همین دلیل برای استفاده در محیط های بیرونی و سر باز گزینه ای بسیار مناسب به شمار می آیند. زیرا با وجود قرار گرفتن در معرض نور خورشید رنگ آن ها به هیچ وجه تغییر نمی کند.

کفپوش های وینیل ضد حریق و ضد لغزش هستند

از دیگر مزایا و ویژگی های کفپوش های وینیل می توان به خاصیت ضد حریق و ضد لغزش بودن این نوع کفپوش ها اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: انتخاب مرکز پخش لوازم ورزشی: چه مواردی را باید در نظر بگیریم؟

انواع کفپوش وینیل

انواع کفپوش وینیل

انواع کفپوش های وینیل بر اساس طرح و شکل و بر اساس اندازه تقسیم بندی می شوند که بر اساس اندازه در سه نوع تخته ای (پروفیل)، کاشی وار (تایل) و صفحه ای (شیت یا رول) و طراحی شده اند. کفپوش های وینیل بر اساس طرح و شکل نیز در دو گروه ساده و طرحدار تولید می شوند.

کفپوش وینیل کاشی وار (تایل)

کفپوش های وینیل تایلی یا کاشی وار همچون سرامیک ها در قطعات یکسان طراحی و ساخته می شوند که با چیدن آن ها در کنار یک دیگر طرحی بسیار جذاب و زیبا به وجود می آید. مزیت این نوع کفپوش های وینیلی استفاده بهینه و کامل از فضای مورد نظر می باشد. همچنین این نوع کفپوش برای ساختمان هایی که مقداری حالت قناصی و کج و معوجی دارند، گزینه مناسبی خواهد بود.

ظاهر کفپوش های کاشی وار وینیل در هر نوعی می تواند در بازار موجود باشد. شما عزیزان می توانید کفپوش تایلی در فروشگاه های معتبر پیدا کنید که به شکل سرامیک، سنگ و یا حتی موکت طراحی شده باشد.

کفپوش وینیل تخته ای (پروفیل)

این نوع از کفپوش های وینیل شباهت بسیار زیادی به پارکت دارند. علاوه بر این شما با استفاده از این محصول می توانید با هزینه بسیار کمتری نسبت به پارکت، کف منزل خود را به راحتی و با سرعت بالایی کفپوش کنید. این نوع از کفپوش های وینیل مزایای بسیار زیادی دارند و رنگ و طرح و بافت آن ها شباهت بسیار زیادی به پارکت های چوبی دارند.

کفپوش وینیل صفحه ای (شیت یا رول)

کفپوش های رولی یا شیت وینیل اغلب در عرض های 6/3 تا 8/1 و با طول های مختلفی تولید می شوند. نصب این نوع کفپوش ها بسیار ساده و راحت می باشد و بدون ایجاد درز، می توانند تمام کف اتاق را به آسانی پوشش دهند. از این نوع کفپوش های وینیلی می توان در مکان های مرطوب مثل استخر ها که نیاز به شستشوی مداوم دارند، استفاده کرد.

کفپوش های وینیلی رولی یا صفحه ای به دو صورت تک رنگ و طرح دار طراحی و ساخته می شوند. کفپوش های وینیل رولی طرح دار، دارای طرح بندی هایی مثل کاشی و چوب هستند و معمولاً برای فضا های داخلی خانه ها و محیط های تجاری و اداری مورد استفاده قرار می گیرند. کفپوش های وینیل رولی تک رنگ را می توان در فضا هایی همچون بیمارستان ها، ساختمان های اداری و تجاری و سالن های ورزشی استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: کفپوش پلی یورتان ورزشی چیست و چه ویژگی‌ هایی دارد

قیمت کفپوش وینیل

قیمت کفپوش وینیل

قیمت کفپوش های وینیل به عوامل متفاوت و مختلفی بستگی دارد که بدون شک می توان گفت یکی از عوامل تأثیر گذار بر قیمت کفپوش های پی وی سی برند محصول می باشد. از دیگر عوامل موثر بر قیمت این محصول نوع کفپوش، طرح بندی، رنگ بندی، کیفیت و… می باشد.

در مجموع هر چقدر کفپوش وینیل از کیفیت بیشتری برخوردار باشد، قیمت آن نیز بیشتر خواهد بود. امروزه با وجود افزایش تعداد تولید کنندگان مقایسه کیفیت و قیمت کفپوش های وینیل می تواند در خرید آن به شما کمک بسیار زیادی کند. بنابراین به هنگام خرید این نوع کفپوش حتماً از یک فروشگاه معتبر خرید کنید که قیمت و کیفیت محصولات خود را تضمین کند و خدمات پس از فروش و گارانتی هم برای محصولات خود داشته باشد.

بیشتر بخوانید: مراکز پخش لوازم ورزشی در اینترنت: راهنمایی برای خرید امن و مطمئن

سخن پایانی

برای ساخت کفپوش وینیل از نوعی ماده پلاستیکی به نام پلی وینیل کلراید استفاده می شود. برخی از ویژگی های ماده پلی وینیل کلراید، مقاومت و انعطاف پذیری بالای آن ها می باشد. آن چه که در ترکیب کفپوش های وینیل مورد استفاده قرار می گیرد، مواد فشرده پی وی سی، فیبر و چند لایه دیگر هستند. لایه رویی این نوع کفپوش ها ضد UV می باشد و در مقابل تابش نور خورشید رنگ پریده نمی شوند و تغییر رنگ نمی دهند.

لایه دومی کفپوش های وینیل نیز لایه پوششی است که استفاده از آن ها موجب افزایش مقاومت کفپوش ها می شود. سومین لایه کفپوش وینیل، لایه طرح است و لایه بعدی که لایه اصلی کفپوش نام دارد از مواد پی وی سی ساخته و تولید می شود. لایه زیرین کفپوش نیز که همان لایه آخر می باشد، در زیر این نوع کفپوش می چسبد و از ایجاد انحراف در کفپوش پیشگیری می کند.

این نوع کفپوش ها از طرح ها و رنگ های بسیار متفاوت و گوناگون و متعددی برخوردار می باشند. از دیگر ویژگی های کفپوش های وینیل می توان به ضد آب، عایق صوتی و حرارتی، نصب آسان، با دوام و قابل شستشو بودن آن‌ها اشاره کرد.

امیدواریم نکات گفته شده در این مقاله توانسته باشد اطلاعات ارزشمندی را در خصوص کفپوش وینیل و ویژگی ها و مزایا و انواع مختلف این محصول در اختیار شما کاربران و همراهان گرامی قرار داده باشد و بسیار سپاسگذاریم که تا به انتهای این مطالب همراه ما بودید. انتقادات، پیشنهادات و نظرات خود را در مورد این مقاله با ما در میان بگذارید.

tarkett

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

اسپرت مال اولین و بزرگترین پاساژ آنلاین خرید عمده لباس و لوازم ورزشی در ایران است.

برند های محبوب ورزشی ایرانی

  • هنوز نظری ندارید.
  • افزودن دیدگاه