در این مقاله از اسپرت مال، راهنمای خرید اسکوتر برقی به شما ارائه میشود. امید است که مورد توجه قرار بگیرد و از آن استفاده نمایید. مدت زمان زیادی نیست که اسکوتر برقی وارد بازار شده است. در ابتدا که این نوع وسیله به عموم مردم معرفی شد، تقریبا فقط نوجوانان از این تجهیزات استفاده میکردند. وسیلهای که در ابتدا افراد گمان میکردند چندان کاربرد زیادی ندارد و همچنین تکنولوژی پیشرفتهای در آن استفاده نشده است و تنها به کمک باتری کار میکند.
اما جالب است بدانید امروزه و با وارد شدن انواع اسکوتر و البته پس از آشنایی بیشتر با این وسیله پرکاربرد، بزرگسالان نیز جذب آنها شدهاند و بسیاری از افراد به دلیل کمک به کاهش ایجاد آلودگی هوا از آن در جابهجایی شهری نیز استفاده میکنند و به همین دلیل نیز لازم است تا با برخی نکات مهم در مورد راهنمای خرید انواع اسکوتر برقی آشنا شوید.
در واقع همان طور که به آن اشاره کردیم، انواع مدلهای اسکوتر امروزه در بازار موجود هستند و از آنجایی که این وسیله طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است، لازم دانستیم تا این مقاله که در مورد راهنمای خرید اسکوتر برقی است را خدمت شما ارائه دهیم. پس اگر شما نیز تمایل به خرید این نوع وسیله را دارید، تا انتها با ما همراه باشید.
فهرست
اسکوتر برقی چیست؟
آیا میدانید اسکوتر برقی چیست؟ و به عبارتی آیا با ویژگیهای این وسیله پرکاربرد آشنا هستید؟ در واقع ما قصد داریم، در ابتدا و پیش از معرفی انواع اسکوتر و نکات مهم به عنوان راهنمای خرید اسکوتر برقی، لازم دانستیم تا شما را به طور دقیقتر با این نوع تجهیزات آشنا کنیم. در اصل اسکوتر برقی و همانطور که از نام آن نیز مشخص است از جمله تجهیزاتی است که برای راندن آن به صرف انرژی مکانیکی نیاز است.
همچنین از دیگر ویژگیهای آن میتوان به سبک جمع و جور و البته نفربر بودن برخی از مدلهای آنها اشاره کرد. البته لازم به ذکر است که باتری آنها نیز برای طی کردن یک مسافت معین نیز طراحی شده است. علاوه بر این عمده انواع مدلهای اسکوتر برقی دارای دو چرخ و یک موتور و شارژ هستند. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با مهمترین نکات راهنمای خرید اسکوتر برقی آشنا کنیم.
بیشتر بخوانید: روش تبلیغ باشگاه ورزشی با متد های کاربردی
مشخصات کلی اسکوتر برقی
اسکوتر های موجود در بازار دارای دسته بندی مشخصی نیستند و تنها بر اساس سایز چرخ ها دسته بندی شده اند. قطر چرخ اسکتور از 6 اینچ تا 10 اینج می باشد. هر چه قطر چرخ ها بیشتر باشد، ارتفاع دستگاه با زمین بیشتر بوده و سرعت دستگاه بیشتر می شود. جنس باتری اسکوتر برقی (یون لیتیوم) طوری است که آن را قابل شارژ می کند. شما می توانید آن را به منبع برقی شهری متصل کنید و یا از شارژ خود اسکوتر استفاده کنید.
دستگاه اسکوتر در ظاهر پیچیدگی ساختاری ندارد. اسکوتر برقی دارای یک پورت شارژ، نشانگر میزان باتری و چند چراغ LED برای زیبایی و حرکت در تاریکی می باشد. این دستگاه دارای لوازم جانبی نمی باشد. شما تنها می توانید یک کیف و برای حمل راحت آن خریداری کنید. به هنگام خرید این دستگاه به شما ریموتی داده می شود که جز لوازم جانبی محسوب نمی شود و شما می توانید زمانیکه این دستگاه ربوده شد، با فشار دادن دکمه ریموت آن را قفل کنید.
انواع اسکوتر برقی
همانطور که به آن اشاره شد، امروزه انواع اسکوتر وارد بازار شدهاند که هر یک دارای ویژگیهای به خصوصی است. یکی از انواع آنها به نام اسکوتر برقی معروف است و جالب است بدانید که خود اسکوترهای برقی نیز انواع متعدد و قابلیتهای مختلفی با یکدیگر دارند. در ادامه این مقاله راهنمای خرید اسکوتر برقی قصد داریم به طور ویژه شما را با انواع مدلهای اسکوتر برقی آشنا کنیم.
به طور کلی میتوان انواع اسکوتر برقی را به دو گروه کلی اسکوترهای برقی دستهدار و اسکوترهای برقی بدوندسته تقسیم کرد:
1- اسکوترهای برقی بدوندسته
شناخت انواع اسکوترها و ویژگی آنها میتواند به عنوان یک راهنمای خرید اسکوتر برقی به حساب آید، چرا که باعث میشود شما بتوانید دقیقا اسکوتر متناسب با نیازهای خود را خریداری نمایید.
به طور کلی این نوع اسکوترها بیشتر برای سرگرمی در محیطهای مختلف از جمله خانه و یا خارج از آن، به کار میروند. البته لازم است بدانید که اسکوترهای برقی بدوندسته خود نیز دارای انواع مختلفی هستند. برای مثال از جمله مهمترین انواع آنها میتوان به اسکوترهای بدوندسته تعادلی و یا هاوربردها اشاره کرد که امروزه در بین کودکان و نوجوانان بسیار محبوب هستند.
در واقع این وسیله که از انواع اسکوتر برقی بدوندسته است، خود به سیستم اتوبالانس و حسگرهای ژیروسکوپ مجهز هستند که به تنهایی میتوانند باعث ایجاد تعادل شوند و به همین دلیل نیز کاربران با استفاده از آنها احساس راحتی بیشتری دارند. البته ممکن است در نگاه اول گمان کنید که استفاده از آنها بسیار سخت است، اما با استفاده و تمرین مداوم کاملا به آن مسلط خواهید شد.
1-1) اسکوتر برقی بدوندسته (هاوربرد)
لازم است بدانید که اسکوتر برقی بدوندسته (هاوربرد)، خود به چند دسته تقسیم میشود که در اصل تقسیم بندی آنها در دستههای گوناگون آن به دلیل سایز چرخ اسکوتر بستگی دارد. به طور کلی اسکوترهای تعادلی بر حسب سایز چرخ در ۴ دسته زیر یافت میشوند:
- اسکوتر برقی ۶.۵ اینچ
- اسکوتر برقی ۸ اینچ
- اسکوتر برقی ۱۰ اینچ
- اسکوتر برقی آفرود
لازم به ذکر است که این اندازهها دارای محدودیت وزنی هستند و به عبارتی بهتر محدوده وزنی این انواع اسکوتر بین ۲۰ تا ۱۲۰ کیلوگرم است. همچنین از جمله ویژگیهای این اسکوترها میتوان به قابلیت و توانایی آنها در حرکت بر اغلب سطوح اشاره کرد. البته ناگفته نماند که بهتر است بر روی فرش، چمنهای بلند و یا شن و ماسه از آنها استفاده نکنید چرا که این نوع سطوح باعث ایجاد فشار زیادی بر برد الکترونیکی و باتری میشوند و در نتیجه از طول عمر آنها کم میکنند.
2- اسکوترهای دستهدار
از دیگر انواع اسکوتر برقی میتوان به نوع دستهدار اشاره کرد که علاوه بر جنبه سرگرمی، کاربرد بسیار زیادی دارند. در واقع به دلیل اینکه در ساخت این نوع اسکوترها موتور و باتری قدرتمندی استفاده شده است و همچنین دارای طراحی ساده و راحت هستند، به شما این امکان را میدهند تا بتوانید حتی در مسافتهای تقریبا طولانی نیز از آنها استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: تجهیز باشگاه بدنسازی
نکاتی که در خرید انواع اسکوتر برقی باید بدانید
اکنون که با انواع اسکوتر برقی آشنا شدید، در ادامه این مقاله قصد داریم نکاتی را جهت راهنمای خرید اسکوتر برقی برای شما ارائه دهیم. بنابراین برای اینکه بتوانید از بین تمامی مدلهای موجود در بازار، مناسبترین نوع را خریداری نمایید، لازم است با فاکتورهایی که در خرید انواع اسکوتر برقی باید بدانید، توجه نمایید. از جمله نکات و فاکتورها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1- کاربرد و وزن قابل تحمل اسکوتر
از جمله نکات مهم راهنمای خرید اسکوتر برقی میتوان به کاربرد و وزن قابل تحمل اسکوتر اشاره کرد. در واقع همانطور که به آن اشاره کردیم از اسکوتر برقی نه تنها برای سرگرمی، یلکه حتی برای انجام کارهای روزانه همانند رفتن به مدرسه و یا محل کار نیز استفاده میکنند. به همین دلیل باید بر اساس کاربرد و انتظاری که دارید، امکاناتی مانند باتری اسکوتر را درست انتخاب کنید. وزن نیز فاکتور مهمی است چرا که اغلب اسکوترهای برقی توانایی تحمل وزن تا ۱۲۰ کیلوگرم را دارند.
2- ظرفیت باتری اسکوتر
عمدتا باتری انواع اسکوترها برای حداقل ۴۰ دقیقه و حداکثر چند ساعت کافی است. با این وجود لازم است بدانید که ظرفیت باتری اسکوتر از عواملی همانند وزن کاربر، نوع کاربرد و همچنین نوع مسیر نیز تاثیر میپذیرد. جالب است بدانید که برخی از مدلهای اسکوتر برقی پس از اینکه فول شارژ شوند، میتوانند این امکان را در اختیار شما قرار دهند که با کمک آنها تا ۳۰ کیلومتر مسافت درون شهری را طی کنید.
باتری اسکوتر حساسترین و مهمترین قسمت دستگاه اسکوتر برقی است. پس به هنگام خرید این دستگاه دقت فرمایید که باتری دستگاه چینی و یا کره ای نباشد، وگرنه عمر باتری دستگاهتان کوتاه خواهد بود. مرغوب ترین باتری های اسکوتر امروزه توسط کمپانی ال جی و سامسونگ تولید می شود. باتری اسکوتر درون دست دستگاه قرار دارد. اگر باتری دستگاه با مشکلی رو به رو شد برای باز کردن دستگاه بهتر است به یک متخصص مراجعه نمایید.
به همین دلیل ظرفیت باتری از دیگر نکات مهم راهنمای خرید اسکوتر برقی میباشد.
3- قدرت موتور
دقت کردن به قدرت موتور و باتری به شما کمک میکند تا بتوانید بهترین و با کیفیتترین اسکوتر را خریداری نمایید. در واقع این دو مورد از موثرترین عوامل بر سرعت و دامنه هستند که در ادامه نیز به توضیح بیشتر آنها میپردازیم. در واقع قدرت موتورها تفاوت بسیار زیادی دارند و همچنین آنها را با وات اندازهگیری میکنند.
در صورتی که قصد دارید اسکوتر را برای کودک خود خریداری نمایید، لازم است بدانید که قدرت ۲۵۰ مناسب کودکان نیست. همچنین اگر قصد دارید از اسکوتر برای زمینهای غیر مسطح استفاده کنید، لازم است اسکوتری با قدرت ۵۰۰_۳۵۰ وات را انتخاب کنید. البته با بیشتر شدن میزان وات طبیعتا قیمت اسکوتر نیز افزایش مییابد. بنابراین به عنوان طلاییترین نکته راهنمای خرید اسکوتر برقی به شما توصیه میکنیم به سادگی از کنار قدرت موتور و باتری نگذرید.
نکاتی برای مراقبت و افزایش طول عمر باتری:
- تنها از یک شارژر سازگار برای اسکوتر استفاده کنید.
- در صورت استفاده روزانه، لازم است هر روز اسکوتر را شارژ کنید.
- به محض اینکه باتری اسکوتر به ۱۰۰ درصد رسید، فورا آن را از برق جدا کنید. چرا که شارژ بیش از حد میتواند باعث کاهش طول عمر باتری شود.
- برای محافظت از باتری و اسکوتر بهتر است آن را در مکانهای خشک و خنک نگهداری کنید.
همچنین در صورتی که امنیت برای شما اهمیت بسیار زیادی دارد، مطمئن شوید که اسکوتر، باتری لیتیوم با مجوز UL دارد. در واقع گواهینامه UL به معنی این است که باتری آزمایشات سختی گذرانده تا این اطمینان حاصل شود که باتری بیش از حد گرم و یا منفجر نخواهد شد.
بیشتر بخوانید: انواع ترامپولین کودک و بزرگسال با 6 فایده خوب
4- سرعت و دامنه
از دیگر نکات راهنمای خرید اسکوتر برقی، سرعت و دامنه آن است. در واقع به هر میزان که یک اسکوتر دارای موتور قوی باشد، به همان میزان نیز سرعت و برد بیشتری خواهد داشت. برخی از انواع اسکوتر برقی میتوانند سرعت خیلی بالایی داشته باشند که سریعترین آنها دارای سرعت ۶۴ کیلومتر در ساعت و یا حتی بیشتر است. اما معمولا سرعت ۲۴ کیلومتر در ساعت رواج بیشتری دارد.
اما در مورد برد باید گفت که با کمک این مشخصه شما میتوانید بهترین اسکوتر برقی برای رفتوآمد انتخاب کنید. چرا که برخی از اسکوترها فقط پیش از خراب شدن باتری میتوانند تا ۱۲ کیلومتر را حرکت کنند، این در حالی است که برخی دیگر قابلیت طی کردن ۴۸ تا ۶۴ کیلومتر را دارند. سرعت، آب و هوا، زمین و وزن شما همگی بر دامنه اثر میگذارند.
در نهایت به شما توصیه میکنیم که به عنوان یکی از نکات مهم راهنمای خرید اسکوتر برقی، در صورتی که قصد استفاده از اسکوتر برای رفتوآمدهای تقریبا طولانی دارید حتما باید نوعی را خریداری کنید که دامنه کافی داشته باشد.
5- کیفیت ساخت
حتما شما نیز میدانید که کیفیت ساخت از مهمترین نکات در خرید هر محصول و وسیلهای اعم از اسکوتر برقی است. در واقع در صورتی که اسکوتر مورد نظر شما کیفیت لازم را نداشته باشد، طول عمر کمتری نیز خواهد داشت. همچنین عمدتا اسکوترها را از موادی نظیر چوب، پلاستیک، آلومینیوم و فولاد میسازند.
6- بدنه
از دیگر ویژگیهایی که باید به آن توجه کنید، بدنه اسکوتر است. بدنه در اصل همان قسمتی است که شما پای خود را بر روی آن قرار میدهید. در صورتی که بدنه خیلی باریک باشد ممکن است شما را در هنگام استفاده از اسکوتر دچار مشکل کند و به عبارتی استفاده راحتی نداشته باشد. به طور کلی بدنه اسکوتر هر چقدر پهنتر باشد بهتر است.همانطور که به آن اشاره کردیم، عمدتا بدنه را از چوب میسازند.
بنابراین توجه به بدنه از دیگر نکات ضروری در راهنمای خرید اسکوتر برقی است.
7- لاستیک
برای کیفیت و عملکرد کلی اسکوترها، لاستیکها نیز اهمیت بسیار زیادی دارند. به طور کلی اسکوترهای دارای دو نوع تایر پنوماتیک یا بدون هوا هستند. لاستیکهای پنوماتیک ب دلیل اینکه از هوا پر میشوند، جذب شوک و هندلینگ مناسبتری دارند. با این وجود البته نیاز به نگهداری و مراقبت بیشتری نیز دارند، چرا که میتوانند در هوا کمتر شوند. در واقع لازم است همیشه فشار این تایرها را قبل از پر کردن، بررسی کنید.
البته لازم است بدانید که این نوع تایرها همچنین در معرض سوراخ شدن، قرار دارند. از جهتی دیگر لاستیکهای بدون هوا، علاوه بر اینکه سوراخ نمیشوند، نیازی به نگهداری و یا تعمیر ندارند. بنابراین لازم است پیش از خرید انواع اسکوتر برقی به این نکته راهنمای خرید اسکوتر برقی دقت کنید.
8- سیستم ترمز
از دیگر نکات راهنمای خرید اسکوتر برقی، بررسی سیستم ترمز آن است. در واقع ممکن است به هنگام خرید اسکوتر حواستان پرت سرعت، دامنه و یا شکل ظاهری آن شود، اما لازم است دقت کنید که سیستم ترمز نیز اهمیت بسیار زیادی دارد. به طور کلی اسکوتر برقی دارای دو نوع سیستم ترمز باند و دیسک است.
سیستم ترمز باند عمدتا به جای کاهش دادن تدریجی سرعت، باعث قفل شدن چرخها میشوند. در صورتی که شما اسکوتر را با سرعت بالایی میرانید، این نوع ترمزها میتوانند برای شما بسیار خطرناک باشند. اما بهترین نوع اسکوتر برقی احتمالا نوعی است که دارای ترمز دیسک باشد. در واقع در این نوع اسکوتر دارای سیستم ترمز دیسک به صورت ناگهانی متوقف نخواهید شد و یه عبارتی کنترل بیشتری بر روی اسکوتر خواهید داشت.
9- قیمت
در ادامه این مقاله راهنمای خرید اسکوتر برقی، لازم است به قیمت انواع اسکوتر برقی نیز اشاره کنیم. در واقع لازم است بدانید که عوامل متعددی بر قیمت اسکوتر برقی تاثیرگذار هستند. از جمله این عوامل میتوان به نوع اسکوتر، برند سازنده، امکانات و قابلیتها، میزان سرعت اشاره کرد. البته تمامی مواردی که در قسمتهای قبلی نیز به آنها اشاره کردیم نیز میتوانند تعیین کننده قیمت اسکوتر برقی باشند.
به همین دلیل توصیه میشود پیش از اقدام به خرید در ابتدا با تمام مشخصات اسکوتر مورد نظر آشنا شوید.
بیشتر بخوانید: تولیدی لباس بسکتبال
مارک های معتبر اسکوتر برقی
در حال حاضر اسکوتر برقی با برندهای مختلفی تولید شده است. امروزه برندهای اصلی اسکوتر برقی در بازار به شرح ذیل می باشند:
- Airboard
- Cyboard
- Esway
- IO Hawk
- Swagway
- Soar Board
- Segway
- Future Foot
- Hovertrax
- Oxboard
- Phunkee Duck
کیفیت سایر اسکوتر ها را می توانید با خواندن بروشور آن و گارانتی آن اطمینان حاصل فرمایید.
خرید اسکوتر برقی از فروشندگان زیر
فروشگاه های ورزشی زیر انواع اسکوتر های برقی را به صورت عمده و خرده ارائه می دهند که شما فقط با یک کلیک به اطلاعات تماس ایشان دسترسی پیدا خواهید کرد و میتوانید خرید غیر حضوری خود را از ایشان با تخفیف ویژه انجام دهید.
تولید و پخش پوشاک و لوازم ورزشی آنیک اسپرت
تولیدی پوشاک و لوازم ورزشی
آسا اسپرت واردات، تولید و پخش کفش و لوازم ورزشی
واردات و پخش لوازم ورزشی
- تولیدی های پوشاک ورزشی
-
+2 تولیدی های لوازم ورزشی, طلایی
گروه تولیدی و بازرگانی ورزشی ستارگان
تولیدی پوشاک ورزشی
پخش کلیه لوازم ورزشی ایرانی و خارجی با نامدار اسپرت (نامی فوم)
پخش کلیه لوازم ورزشی ایرانی و خارجی به صورت عمده
- فروشگاه لوازم بدنسازی
-
+1 طلایی
تولید و پخش پوشاک و لوازم ورزشی آسیا | نمایندگی کفش آسیا منیریه
تولیدی پوشاک و لوازم ورزشی
- تولیدی های لوازم ورزشی
-
+1 فروش شگفت انگیز
واردات و پخش لوازم ورزشی و لوازم شنا تخصصی فینال اسپرت
تولید و پخش لوازم ورزشی
تولید و پخش پوشاک و لوازم ورزشی کارن اسپرت
تولید و پخش پوشاک و لوازم ورزشی
- تولیدی های پوشاک ورزشی
-
+2 تولیدی های لوازم ورزشی, فروشگاه لوازم بدنسازی
واردات و پخش پوشاک و کلیه لوازم ورزشی با شرکت یکتا ورزش سانا
تولیدی لوازم ورزشی
تولیدی پوشاک و لوازم ورزشی پرشین گلف
تولید کننده پوشاک ورزشی و وارد کننده لوازم ورزشی
- فروش شگفت انگیز
-
+2 تولیدی های پوشاک ورزشی, تولیدی های لوازم ورزشی
تولیدی پوشاک و لوازم ورزشی پارسیانا المپیک
تولید و پخش انواع پوشاک و لوازم ورزشی
واردات و پخش انواع لوازم و پوشاک ورزشی در پخش قاسمی (ورزش پخش)
وارد کننده لوازم ورزشی
- تولیدی های لوازم ورزشی
-
+1 تولیدی های پوشاک ورزشی
آراس اسپرت پخش کننده انواع لوازم ورزشی
پخش کننده انواع لوازم ورزشی
- تولیدی های پوشاک ورزشی
-
+1 تولیدی های لوازم ورزشی
- فروشگاه لوازم بدنسازی
-
+1 تولیدی های لوازم ورزشی
- تولیدی های لوازم ورزشی
-
+1 تولیدی های پوشاک ورزشی
مشکلاتی که به صورت رایج در استفاده با اسکوتر برقی رو به رو می شوید:
- به هیچ عنوان با اسکوتر برقی بر روی فرش و موکت و یا چمن حرکت نکنید. این امر به موتور دستگاه فشار آورده و ممکن است بسوزد.
- این وسیله بسیار حساس ساخته شده است و ممکن است با هر ضربه کوچک آسیب ببیند.
- اسکوتر همانند سایر دستگاه های برقی نباید بیش از حد تو شارژ باشد. این امر عمر باتری را کم می کند.
بیشتر بخوانید: راهنمای خرید کیسه خواب مردانه و زنانه در تابستان و زمستان
بیشتر بخوانید: انواع دمپایی هتلی
بیشتر بخوانید: فواید کش پا تکواندو
بیشتر بخوانید: فروش عمده کتونی های کپی
اسکوتر دو برد یا سه برد
اسکوتر های دو برد، دو برد جایروسکوپ دارند که برای هر چرخ دستگاه بوده و هر کدام به باتری دستگاه متصل است. آتش گرفتن در این نوع اسکوتر ها زیاد اتفاق می افتد. البته اگر باتری چینی و یا کره ای داشته باشد که اسپرت مال اصلا توصیه نمی کند، می تواند این اتفاق را تشدید ببخشد. اما در اسکوتر های دارای سه برد، آن برد اضافه برای تغذیه و پردازش تعبیه شده است.
شما از ظاهر دستگاه متوجه نمی شوید که این دستگاه دو برد دارد یا سه برد، باید به فروشنده اعتماد داشته و از او بپرسیم.
سخن پایانی
در این مقاله که در مورد راهنمای خرید انواع اسکوتر برقی است، سعی کردیم علاوه بر اینکه شما را با انواع اسکوتر برقی برقی آشنا کنیم، نکات بسیار مهمی در جهت راهنمای خرید اسکوتر برقی خدمت شما ارائه دهیم. جالب است بدانید که اسکوترها علاوه بر اینکه فواید و کاربردهای بسیار زیادی دارند، با محیط زیست نیز آسیبی نمیرسانند و همین امر نیز موجب شده است امروزه افراد بسیاری جذب این وسیله کاربردی شوند.
البته مدلهای متنوعی از اسکوترها وارد بازار شدهاند که هر کدام قابلیتهای ویژه خود را دارند و در این مقاله راهنمای خرید اسکوتر برقی نیز به آنها اشاره کردیم و به همین دلیل نیز باید پیش از اقدام به خرید یکایک نکات ذکر شده در این مقاله را با دقت مطالعه و مورد نظر بگیرید. در نهایت امیدواریم که با نکات گفته شده در این مقاله بتوانید مناسبترین اسکوتر را خریداری نمایید.منبع
فتاح
7 خرداد 1403 در 10:39سلام خوبی؟ یک از اسکوتر ها برامون بیار
اشرفی (اسپرت مال)
7 خرداد 1403 در 10:45سلام لطفا با شماره هاشون تماس بگیرید
حسین
22 خرداد 1403 در 17:06سلام
لطفا یک اسکوتر قوی و کاربردی با محدوده قیمت کمتر از ۱۰ میلیون معرفی کنید برای خودم میخوام ترجیحا اسمارت بالانس بالانس باشه
محمدی (اسپرت مال)
23 خرداد 1403 در 10:26سلام دوست عزیز، لطفا در قسمت جستجو، عبارت اسکوتر را سرچ کنید تا تمام تولیدکنندگان و فروشدگان در این زمینه برای شما لیست شود، سپس با کلیک روی پروفایل هر کدام، به محصولاتشان و شماره تماس آنها دسترسی داشته باشید، اسپرت مال، معرفی کننده تولیدکنندگان، فروشگاه های ورزشی سطح کشور و عمده فروشان میباشد
ریحانه علیزاده
3 مهر 1403 در 18:34سلام
معرفی خوبی بود. بعضی از این محصولات رو ندیده بودم، ممنون که باعث شدید با این محصولات آشنا بشیم.
افزودن دیدگاه