انواع میله شنا برای تقویت عضلات | راهنمای جامع 1403

  1. خانه
  2. »
  3. اسپرت مگ
  4. »
  5. انواع میله شنا برای تقویت عضلات | راهنمای جامع 1403
انواع شنا برای تقویت عضلات
5/5 - (2 امتیاز)

حرکت شنای سوئدی یک حرکت عالی برای بالاتنه است و انواع شنا برای تقویت عضلات در سالن های بدنسازی و مربیان تناسب اندام معرفی و تمرین می شوند. این حرکت به ابزار ویژه‌ای نیاز ندارد و تقریبا در هر فضایی قابل اجراست. حرکت شنا عضلات سینه، شانه و سه سر بازویی را هدف قرار می دهد. از آنجایی که این حرکت عضلات شکم، کمر و عضلاتی میانی را نیز تحت تاثیر قرار می دهد برای آنهایی که به دنبال تقویت بخش میانی اندام خود هستند هم مناسب است.

این بار اسپرت مال درباره فواید شنا و انواع شنا برای تقویت عضلات بدن مطالبی را تهیه کرده و در اختیار شما قرار می دهد. اگر هم قصد دارید تخته شنا یا میله شنا بخرید می توانید از لیست فروشگاه های زیر کمک بگیرید. با کلیک بر روی هر فروشگاه به اطلاعات تماس و لیست محصولات هر فروشگاه دسترسی پیدا خواهید کرد. از اینکه اسپرت مال را انتخاب می کنید از شما قدردانی می کنیم.

معرفی حرکت شنا و انواع شنا برای تقویت عضلات

انواع شنا برای تقویت عضلات می تواند جزء اصلی روتین های تمرینی موثر برای تناسب اندام در نظر گرفته شود. شنا حرکتی است که شما بدون نیاز به استفاده از وسایل ورزشی پیچیده، پرداخت هزینه عضویت در باشگاه و استفاده از هر چیزی غیر از وزن بدن خودتان، می توانید به صورت روزانه آن را انجام دهید. اگر علاقه‌مند هستید بدانید شنا چه مزایایی دارد و انواع شنا برای تقویت عضلات کدامند ادامه این مقاله را بخوانید.

معرفی شنا

شنای سوئدی یا به اختصار شنا یک حرکت ورزشی است که اغلب بدنسازان، ورزشکاران رشته های مختلف و حتی افرادی که خواهان تناسب اندام هستند آن را در برنامه های ورزشی خود جای داده‌اند. این حرکت به طور ساده نیازمند این است که روی زمین انجام شود، بدن کشیده، وزن بدن روی دست ها و پاهای کشیده قرار دارد. باسن و کمر باید در راستای سرشانه و ران ها قرار بگیرد و نباید به سمت داخل یا بیرون خمیده شود.

همین حرکت ساده، اگر به درستی انجام نشود می تواند صدمات جبران ناپذیری برای ورزشکار داشته باشد، به همین دلیل ما در مقاله انواع شنا برای تقویت عضلات تصمیم گرفتیم اشاره ای جزئی به نحوه صحیح انجام دادن آن داشته باشیم.

نحوه انجام دادن شنا

برای انجام دادن حرکت شنا باید مراحل زیر را دنبال کنید:

1- در وضعیت پلانک قرار بگیرید. بازوهای خود را صاف نگه دارید، از قفل کردن آرنج خودداری کنید.

2- کف دست‌های شما باید روی زمین صاف باشد و مچ‌ها، آرنج‌ها و شانه‌ها باید در یک راستا باشند.

3- باید عضلات میانی خود را درگیر کنید تا کمرتان به سمت پایین نیفتد. سعی کنید ستون فقرات را از گردن تا باسن صاف نگه دارید.

4- آرنج های خود را با یک حرکت آهسته و کنترل شده تا 90 درجه خم کنید.

5- دوباره خود را به حالت پلانک برگردانید.

وقتی قوی‌تر شدید می توانید مدت زمان بیشتری را در حالت نزدیک به زمین بمانید و همچنین تعداد دفعات انجام احرکت شنا را هم بیشتر کنید.

مزایای انواع شنا برای تقویت عضلات

انجام دادن حرکت شنا برای افراد مبتدی در ابتدا کمی چالش برانگیز است، این حرکت نیازمند استقامت، قدرت و کنترل شدیدی رو عضلات میانی، بازوها و پاهاست. اغلب افرادی که در ابتدا این حرکت را شروع می کنند، آن را کمی سخت می بینند. با این حال این حرکت مزایای زیادی دارد و عضلات متنوعی از بدن را درگیر می کند که در تصویر زیر خواهید دید.

عضلات درگیر در حرکت شنا

در این بخش شما را به خواندن مزایایی که حرکت شنا برای بدن دارد دعوت می کنیم.

با یک حرکت، چندین ماهیچه را به طور همزمان تقویت کنید.

هنگامی که یک ست شنا انجام می دهید، چندین ماهیچه را به طور همزمان درگیر می کنید از جمله:

  • ماهیچه های سینه
  • شانه ها
  • عضلات سه سر
  • عضلات دوسر
  • عضلات کمر
  • عضلات میانی

در نتیجه باید گفت اگر به دنبال تمرینی هستید که هم بالاتنه و هم پایین تنه شما را تقویت کند، حرکت شنای سوئدی یک ورزش عالی به شمار می رود.

می توانید از میان انواع شنا برای تقویت عضلات، یکی را انتخاب کنید.

یکی از مهمترین ویژگی های شنای سوئدی این است که تنوع زیادی دارد و شما به محض اینکه بتوانید در شنای ساده مهارت کسب کنید، در مراحل بعدی می توانید انواع شنا برای تقویت عضلات را امتحان کرده و هر کدام را که برای شما مناسب تر است و یا همه آنها را طبق یک برنامه منظم انجام دهید. ما در این مقاله و بعد از این مبحث، انواع شنا برای تقویت عضلات را معرفی خواهیم کرد. انواع شنا برای تقویت عضلات

شنا برای تقویت مفاصل و استخوان ها هم مفید است.

حرکت شنا نه تنها ماهیچه ها را تقویت می کند؛ بلکه مفاصل درگیر را هم تقویت می کند. فشارهای منظم و صحیحی که به مفاصل آرنج ها و شانه ها وارد می شود، موجب تقویت این مفاصل خواهد شد. همچنین با درگیری کردن چارچوب بدن در حرکت شنا، حفظ استخوان‌بندی هم تحت تاثیر قرار می گیرد.

حرکت شنا برای تقویت سیستم قلبی و عروقی

حرکت شنا همچنین می تواند به افزایش ضربان قلب شما کمک کند، اگرچه شنا در درجه اول روشی برای تقویت قدرت عضلانی است، اما می‌تواند به حمایت از سلامت قلب و عروق نیز کمک کرد. به یاد داشته باشید که تمرینات شنای سوئی چند ماهیچه را به طور همزمان درگیر می کند، این بدان معناست که قلب شما باید سخت تر کار کند تا خون و اکسیژن کافی را در سراسر بدن پمپاژ کند.

در نتیجه انجام حرکت شنای مداوم سیستم قلبی و عروقی شما را قوی نگه می دارد و این ورزش را به یک مکمل عالی برای روتین HIIT (تمرین تناوبی با شدت بالا) تبدیل می کند.

با حرکت شنا، برای کاهش وزن کالری بسوزانید.

در واقع ابتدایی ترین مزیت انجام دادن شنا این است که اگر به دنبال کاهش وزن هم باشید، باز هم شنا می تواند یک گزینه مناسب و فوق العاده باشد. شنا برای افزایش توده عضلانی در سراسر بدن به پشتیبانی از متابولیسم سریع‌تر کمک می‌کند که در نهایت منجر به سوزاندن کالری بیشتری خواهد شد.

شنای سوئدی برای کاهش وزن

بیشتر بخوانید: میله شنا چیست و چه کاربردی دارد؟ 

بهبود فرم وضعیت بدن

اگر زمان زیادی را در وضعیت نشسته می گذارنید، مثلا شغلی دارید که نیازمند نشستن ساعت های طولانی پشت میز است، احتمالا وضعیت بدنی شما در معرض آسیب جدی قرار دارد. خوشبختانه، تمرینات زیادی وجود دارد که می تواند به رفع آسیب و ارتقای وضعیت بدنی کمک کند. انواع شنا برای تقویت عضلات یکی از تمریناتی است که عضلات کمر و میانی شما را درگیر می کند و به شما کمک می کند تا یک عضلات میانی قوی و پایدار بسازید و وضعیت و فرم کلی بدن را بهبود بدهید.

اکنون که با مزایای حرکت شنا آشنا شدیم نوبت به این می رسد که ببینیم این حرکت چه تنوعی دارد و هر کدام را چطور باید انجام داد.

معرفی انواع شنا برای تقویت عضلات

اگرچه هدف و عضلات درگیر در همه انواع شنا برای تقویت عضلات مشترک است با این حال در بعضی از انواع شنا عضلات جدیدی هم درگیر می شوند در نتیجه تاثیرات متفاوتی هم خواهند داشت. بسیاری از علاقمندان به این حرکت وقتی در انجام دادن شنای کلاسیک تبحر پیدا کردند تمایل دارند حرکات جدیدی را به حرکت شنای کلاسیک اضافه کنند یا شنا را به شکل متفاوتی انجام دهند. برای آشنایی با انواع شنا برای تقویت عضلات ادامه این مقاله را بخوانید.

  • شنای کلاسیک یا شنای نظامی 

این شنا در واقع همان شنای پایه است که به نام هایی همچون شنای نظامی و کلاسیک هم شناخته می شود. برای انجام این شنا همانطور که در ابتدای مقاله توضیح دادیم لازم است به حالت پلانک قرار بگیرید و در هر ست رفت و برگشت به حالت پلانک برگشته و روی دست ها و پاهای کشیده قرار می گیرید.

  • شنای روی دیوار 

یکی از نگرانی هایی که اغلب مبتدیان برای شروع حرکت شنا دارند ناتوانی در انجام شنا روی زمین است. با توجه به تنوعی که انواع شنا برای تقویت عضلات دارد، شنای روی دیوار یکی از شناهای مناسب برای افراد مبتدی است. در این نوع شنا پاها روی زمین و دست ها روی دیوار قرار می گیرد و در هربار رفت و برگشت، آرنج ها خم، عضلات میانی به دیوار نزدیک و دوباره آرنج ها صاف و عضلات میانی از دیوار دور می شود.

یکی از نکاتی که باید در مورد شنای دیواری در نظر بگیرید، این است که تقریبا انواع شناهایی که روی زمین انجام می شود را می توان روی دیوار هم انجام داد.

شنای روی دیوار

  • شنا همراه با کف زدن 

برای انجام این شنا باید بعد از اینکه مابین زمانی که بدن به زمین نزدیک می شود و قرار است دوباره به حالت پلانک برگردد، یک بار کف می زنید. انجام این حرکت نیازمند سطح مهارت و قدرت بدنی بالاتری است. علاوه بر استقامت، قدرت و کنترل روی عضلات میانی نیاز به تمرکز ذهنی هم دارید.

  • شنا با آرنج های روی زمین 

در انواع شنا برای تقویت عضلات که تا به اینجا معرفی کردیم، کف دستها باید روی زمین قرار می گرفت و حین انجام شنا، آرنج ها خم و دوباره صاف می شدند. در این شنا یعنی شنا با آرنج های روی زمین، به جای کف دست ها، آرنج روی زمین قرار می گیرد و هر بار که شنا انجام می شود آرنج ها صاف و دوباره روی زمین قرار می گیرد.

تصویر زیر این حرکت را به خوبی نشان می دهد.

شنا با آرنج های روی زمین

بیشتر بخوانید: انواع تخته شنا و ویژگی آن ها 

از آنجایی که انواع شنا برای تقویت عضلات بسیار زیاد است، بقیه این مدل ها را در یک جدول در اختیار شما قرار می دهیم.

انواع شنا برای تقویت عضلات معرفی کوتاه 
شنا با دست های باز و پاهای چسبیدهدر این نوع شنا دستها بیشتر از عرض شانه ها باز است و پاها چسبیده به هم روی زمین قرار می گیرد. بقیه حرکت طبق شنای کلاسیک انجام می شود.
شنا با زانوهای روی زمیندر این شنا که اغلب برای افراد مبتدی کاربرد دارد، زانوها روی زمین قرار دارد، فقط بالاتنه و دستها حرکت می کنند.
شنا با دستهای کشیده به طرفین و بالابعد از انجام هر حرکت، وقتی دوباره به حالت پلانک بر می گردید یک دست به سمت بالا و از سمت پهلو کشیده می شود.
شنای الماسبه شنایی گفته می شود که کف دستها روی زمین قرار دارد، اما دستها به هم نزدیک است و کف دستها به هم نزدیک و انگشتها روبروی هم هستند
شنای عنکبوتیبه شنایی گفته می شود که یکی از پاها جمع می شود
شنای یک دستشنای کلاسیک که با یک دست انجام می شود.
شنای ضربدریوقتی در حالت پلانک هستید، دستها در یک راستا قرار نمی گیرند، یکی از دستها جلوتر و دیگری عقب تر قرار دارد.
شنای تک پاشنایی که یک پا روی زمین و پای دیگر معلق است
شنا با دست چسبیده به پهلوهمان شنای کلاسیک است که دست ها کاملا نزدیک به پهلو و تقریبا چسبیده به بدن قرار دارد
شنای قله (کوه)باسن کاملا بالا قرار می گیرد طوری که فرم بدن شما شبیه یک قله و کوه است. در همین حالت روی آرنج ها به سمت زمین نزدیک می شوید طوری که آرنج ها در زاویه 90 درجه قرار بگیرد.

وسایل مورد نیاز برای انجام حرکت شنا

همانطور که در ابتدای این مقاله گفته شد، شنای سوئدی و انواع شنا برای تقویت عضلات نیاز به تجهیزات ویژه ای ندارد. شما می توانید حتی روی زمین عادی و تنها با بدن خودتان این حرکت را انجام دهید. با این حال چنانچه بخواهید از تجهیزات دیگری هم استفاده کنید می توانید آنچه در ادامه نام می بریم را تهیه و استفاده کنید.

مت: یک زیراندازی ورزشی است که می توانید برای داشتن یک سطح نرمتر از ان استفاده کنید.

میله شنا: میله شنا در انواع فلزی و چوبی در بازار وجود دارد و به جای اینکه کف دستها روی زمین قرار بگیرد، دستها میله را گرفته و میله ها روی زمین قرار می گیرند.

تخته شنا: یک سطح نسبتا به اندازه عرض شانه است که دارای دو میله یا دسته شنا هم است. برای انجام دادن انواع شنا برای تقویت عضلات می توانید از آن استفاده کنید.

دسته شنا: ابزاری شبیه میله شناست که اغلب چوبی است.

تجهیزات انواع شنا برای تقویت عضلات

بیشتر بخوانید: قیمت میله شنا سوئدی 

سوالات متداول

  • انواع شنا برای تقویت عضلات چه عضلاتی را هدف قرار می دهند؟

عضلات درگیر در حرکت ورزشی شنا اغلب قفسه سینه، شانه ها و عضلات سه سر هستند؛ اگرچه آنها همچنین عضلات مرکزی، از جمله عضلات شکم و کمر را درگیر می کنند تا ثبات را در طول حرکت حفظ کنند.

  • چگونه می توانم فرم شنای خود را بهبود ببخشم؟

برای بهبود فرم شنا، مطمئن شوید که بدن شما یک خط مستقیم از سر تا پاشنه را تشکیل می دهد و دستانتان کمی بازتر از عرض شانه است. بدن خود را پایین بیاورید تا زمانی که قفسه سینه شما تقریباً با زمین تماس داشته باشد، آرنج های خود را در زاویه 45 درجه نگه دارید و سپس بدون اینکه اجازه دهید باسن شما آویزان شود یا بالا بیاید، به سمت بالا برگردید.

  • روزانه چندبار باید شنا انجام داد؟

تعداد دفعاتی که باید روزانه شنا انجام دهید به سطح آمادگی جسمانی و اهداف شما بستگی دارد. افراد مبتدی ممکن است با 10-15 بار در چند ست شروع کنند، در حالی که افراد پیشرفته تر می توانند 3-4 ست 20-50 تایی را هدف قرار دهند. ثبات و پیشرفت تدریجی کلید ایجاد قدرت است.

خرید میله شنا سوئدی

در زیر تولیدی ها و فروشگاه های میله شنا سوئدی را مشاهده می کنید که با کلیک روی هر کدام می توانید به اطلاعات تماس ایشان دسترسی داشته باشید. پس از کلیک روی هر کدام از برند های زیر به صفحه مخصوصشان می روید که می توانید لیست محصولات و عکس محصولاتشان را مشاهده کنید و اطلاعات دیگری مانند آدرس، لوکیشن و ساعات کاری آن ها بررسی کنید و با شماره یا واتس اپ یا تلگرام آن ها جهت سفارش و خرید محصول تماس بگیرید.

سخن آخر

شنای سوئدی یک تمرین اساسی با وزن بدن است که چندین گروه عضلانی، به ویژه قفسه سینه، شانه ها، عضلات سه سر و هسته را هدف قرار می دهد. به عنوان یکی از موثرترین و در دسترس ترین تمرینات، انواع شنا برای تقویت عضلات، به طور گسترده در برنامه های تناسب اندام از سطوح مبتدی تا پیشرفته استفاده می شود.

شنای استاندارد شامل دراز کشیدن به صورت روی زمین با دست ها کمی بیشتر از عرض شانه ها و پاها کنار هم یا کمی از هم باز است. سپس بدن با امتداد و خم کردن آرنج ها در حالی که بدن را از سر تا پاشنه‌ها مستقیم نگه می دارد، با یک حرکت کنترل شده بالا و پایین می آید.

ماهیچه‌های اولیه‌ای که حین شنا به کار می‌روند عبارتند از: عضلات قفسه سینه، شانه‌ها و سه سر بازو پشت بازو. ماهیچه‌های ثانویه عضلات میانی شکم، عضلات اریب و پهلو، و عضلات تثبیت کننده در قسمت تحتانی بدن نیز برای حفظ فرم و تراز مناسب درگیر می شوند. این امر باعث می شود که انواع شنا به یک تمرین ترکیبی عالی تبدیل شود که باعث افزایش قدرت و ثبات کلی بالاتنه می شود.

انواع شنا برای تقویت عضلات وجود دارد که هر کدام گروه های عضلانی مختلفی را هدف قرار می دهند یا چالش های بیشتری را ایجاد می کنند که ما در این مقاله به آنها اشاره کردیم. همانطور که مشاهده می کنید ما در اسپرت مال سعی داریم تا اطلاعات مفیدی پیرامون رشته های ورزشی، تجهیزات و پوشاک ورزشی در اختیار شما قرار دهیم. در کنار مقالات همه تلاش ما این است که فروشندگان، تولیدکنندگان و خرده فروشان سراسر ایران را معرفی کنیم.

شما هم می توانید برای اینکه توسط اسپرت مال و یا مجله مهر پارسیان معرفی شوید با همکاران ما تماس بگیرید.

منبع 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp

اسپرت مال اولین و بزرگترین پاساژ آنلاین خرید عمده لباس و لوازم ورزشی در ایران است.

برند های محبوب ورزشی ایرانی

  • هنوز نظری ندارید.
  • افزودن دیدگاه